Θέλει να μιλήσει στο γήπεδο

Ο Λαφράνς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της Cablenet. Έδειξε αρκετά προσγειωμένος και έτοιμος να δουλέψει για να πετύχει τους στόχους της ομάδας του. Ευχή όλων μας να πραγματοποιήσει τα όνειρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νέα ομάδα νέες προκλήσεις. Ήμουν στην ΑΕΛ αλλά είμαστε επαγγελματίες. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες αλλά είμαστε επαγγελματίες. Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Ξέρουμε τους στόχους και νομίζω δεν είναι τόσο δύσκολο. Θα γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Όλα θα έρθουν βήμα με βήμα».
Αν θα περάσει ο ΑΠΟΕΛ στους ομίλους;
Το ελπίζω. Όπως είπα έχω φιλοδοξίες. Προτιμώ να μην λέω πολλά αλλά να μιλάω στο γήπεδο με τα πόδια μου γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Όλοι έχουμε φιλοδοξίες, άπαντες το ξέρουν αυτό. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Το να παίζεις ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κάτι μεγάλο, κάτι ξεχωριστό για κάθε παίκτη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζω να είναι καλό για την ομάδα και το κλαμπ.
Υποδοχή από τον κόσμου του ΑΠΟΕΛ
«Αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι ποδοσφαιριστής, θα δώσω το καλύτερο για αυτή την ομάδα και δεν θα βλέπω άλλες ομάδες όσο είμαι στον ΑΠΟΕΛ. Η… δουλειά των οπαδών είναι να μας στηρίζουν. Ήμουν στην ΑΕΛ, προσπάθησα για το καλύτερο. Είχα κάποια άσχημα παιχνίδια και κάποια καλά αλλά πάντα προσπαθούσα για το καλύτερο. Τώρα είμαι εδώ στον ΑΠΟΕΛ και ο μόνος μου ο στόχος είναι να δώσω τα πάντα, το τι θα πει ο κόσμος δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ο κόσμος πρέπει να έχει άποψη. Εγώ έχω τη ζωή μου, την οικογένειά μου και την ομάδα μου και μόνο αυτό σκέφτομαι».

Για την νέα του ομάδα και τους στόχους του
«Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Σήμερα είσαι πάνω, μετά από μια ώρα είσαι κάτω. Πρέπει να πάρεις τις πιθανότητές σου. Αυτό έκανα πριν μερικά χρόνια, κανείς δεν με ήξερε, ήμουν ο κανένας. Νομίζω ότι αυτά τα χρόνια έφτιαξα τ’ όνομά μου στην Κύπρο. Να είμαι υγιείς να παίζω καλά και εγώ και η ομάδα, να σκοράρω κάποια γκολ. Να πάμε στους ομίλους στην Ευρώπη και να κερδίσουμε ακόμη περισσότερα στον ΑΠΟΕΛ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!