“Θέλουμε κάτι πολύ μεγάλο”

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την μεγάλη μάχη του Σαν Μαμές. Ενώ στην Κύπρο οι ψυχοπαθείς ασχολούνται με το πότε θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο προκειμένου να μην κουραστούν πολύ ο ΑΠΟΕΛ θα επιχειρήσει ακόμα μια τεράστια ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Ο Πετεβίνος σε σημερινές δηλώσεις του είπε ότι θέλουμε να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο που δεν είναι άλλο από το να εξασφαλίσουμε σκορ που να μας αφήνει ελπίδες πρόκρισης.

Οι σχετικές δηλώσεις του στον Αντ1:

“Η φιλοξενία της Αθλετικ είναι εντυπωσιακή. Θα ανταποδώσουμε στην Κύπρο”.

Το κλίμα
“Ήρεμία και έτσι πρέπει να είναι, υπάρχει αδημονία όπως φαντάζεστε, αυτό που θέλουμε πετύχουμε είναι πολύ μεγάλο. Έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, μπορούμε να αναμετρηθούμε κόντρα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Πριμέρα”.

Δεν είναι φαβορί
“Καμία Κυπριακή ομάδα δεν μπορεί να είναι φαβορί μετά τα παιχνίδια των ομίλων. Μόνο δυο φορές καταφέραμε να περάσουμε από την φάση των ομίλων, είναι αξιοθαύμαστο.

Δεν είναι θέμα των μπάτζετ, γιατί αν ήταν μια ομάδα με 13-14 δεν θα μπορούσε να κοντράρει μια των 100 εκατομμυρίων”.

Για το επεισόδια
“Τις τελευταίες μέρες σχεδόν 1500 άτομα έρχονται από την Κύπρο, δεν υπήρξε σοβαρό περιστατικό. Εγινε εσκεμμένα πάνω σε 9-10 άτομα από κάποιους που δεν φορούσαν διακριτικά, δεν έγινε κάτι σοβαρό για τον φίλαθλο. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!