Θέλουν σκορ πρόκρισης

Ο Σόλπακεν ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα αναφέροντας ότι έχουν σαν στόχο να παίξουν επιθετικά για να πετύχουν γκολ ενώ τόνισε και την ανάγκη να διαφυλάξουν το μηδέν παθητικό:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή και του αρχηγού τους:

“Θα παίξουμε επιθετικά όπως κάθε φορά που αγωνιζόμαστε εντός έδρας, ωστόσο γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το αποφύγουμε και να κρατήσουμε τον αντίπαλο από το να πετύχει τον στόχο του που είναι σαφώς το να σκοράρει κάποιο τέρμα στην έδρα μας. Μέσα από την εμπειρία μας και τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούμε εντός έδρας δείξαμε πως μπορούμε να σκοράρουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και αυτό θα πράξουμε και στο ματς με το ΑΠΟΕΛ. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το τι χρειάζεται να προσέξουμε από τον αντίπαλο”.

O Thomas Delaney τόνισε:

“Είναι διαφορετικό παιχνίδι το αυριανό. Τότε (σ.σ το 2009) είχαν περισσότερες μονάδες, τώρα είναι πιο ομάδα. Είμαστε το φαβορί ωστόσο είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι δύσκολο το παιχνίδι όμως πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΓΣΠ. Εκεί η ατμόσφαιρα είναι καυτή”.

“Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε δυνατό κέντρο και θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο αυριανό παιχνίδι. Η πρόκριση θα κριθεί στα δύο παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε εμείς που θα περάσουμε στους ομίλους”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!