Θεωρητικά η συνέχεια προσφέρεται..

Η ομάδα μας ψάχνει τον τρόπο έτσι ώστε να επιστρέψει το συντομότερο στην κορυφή και ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να κάνει το αυτονόητο στους δυο αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν. Η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Δόξα τη Δευτέρα και τον Άρη το Σάββατο. Πρόκειται για δυο αγώνες όπου ο ΑΠΟΕΛ είναι κάτι παραπάνω από το φαβορί αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά την ισοπαλία με την Αεκ η οποία ήρθε μέσα από μέτρια εμφάνιση το ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες και ιδανικά μέσα από εμφανίσεις που θα στείλουν το μήνυμα ότι η ομάδα βελτιώνεται.

Απέναντι σε ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και να προσπαθήσει να λειτουργήσει καλύτερα σαν ομάδα. Η μεσοαμυντική λειτουργία εξελίσσεται σε μεγάλο πρόβλημα και οι συγκεκριμένοι αγώνες ίσως να προσφέρονται για να μπορέσουν και οι παίκτες να κάνουν αυτά που ζητά ο προπονητής κάτι που θα τους βοηθήσει και στο θέμα ψυχολογίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!