Θρύλε μπορείς

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να ορθώσει ανάστημα και να ανατρέψει τα πλάνα της Κοπεγχάγης η οποία θέλει νίκη με καθαρό σκορ προκειμένου να κάνει πιο εύκολο τον επαναληπτικό της Λευκωσίας. Η παρουσία του Κρίστιανσεν ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την πρωταθλήτρια της χώρας του έχει διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση του αντιπάλου και το ζητούμενο στον πρώτο αγώνα είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Ο αντίστοιχος εκτός έδρας αγώνας με τη Ρόζενμποργκ θεωρείται ως παράδειγμα προς αποφυγή και είναι για αυτό που ακόμα και ψες ο προπονητής μας έκανε αναφορά σε αυτόν. Ο Κρίστιανσεν ανέφερε ότι θα είναι πιο δύσκολος αφού η ομάδα μας θα πιεστεί από τους Δανούς και θα πρέπει να έχει το σωστό αντίδοτο.

Πρακτικά αυτό σημαίνει να αμυνθεί σωστά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι αφού η αμυντική τετράδα είναι απλά το τελευταίο οχυρό. Όπως υποψιάζονται όλοι ο αγώνας θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την αγωνιστική συμπεριφορά της μεσαίας γραμμής.

Η απουσία του Ντε Βινσέτι είναι μεγάλη έστω και αν οι υπεύθυνοι δεν θέλουν να αναφέρονται σε αυτήν αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι αν δουλέψει το όλο πλάνο θα μπορέσει να περάσει σχεδόν απαρατήρητη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X