Θρύλε μπορείς

Η ομάδα μας καλείται να κάνει ακόμα μια υπέρβαση έτσι ώστε να γράψει και πάλι ιστορία εξασφαλίζοντας αρχικά τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League και διατηρώντας τις ελπίδες της για τους αντίστοιχους του Champions League. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος αφού καλούμαστε να ανατρέψουμε την ήττα του πρώτου αγώνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Υπάρχει όμως πίστη ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να τα καταφέρει όπως έπραξε πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί υπέρβαση από τους παικτές μας. Η ομάδα δεν είναι έχει τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας ενώ στους προηγούμενους αγώνες είχε εκλάμψεις καλής απόδοσης.

Απόψε θα χρειαστεί να μεγαλώσουν τα διαστήματα καλής απόδοσης αφού η Ροζενμποργκ είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει ανά πασα στιγμή, κάτι που αν συμβεί θα κάνει πολύ πιο δύσκολο το έργο των παικτών μας.

Καθαρό μυαλό, αποτελεσματικότητα και ορθόδοξο αγωνιστικό πλανο είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να χαρακτηρίζουν τον ΑΠΟΕΛ στο 90λεπτό ή και περισσότερο αν χρειαστεί.

Ο Κρίστιανσεν θα αλλάξει τη φιλοσοφία και άτομα τη μεσαία γραμμή προκειμένου να δώσει στην ομάδα την αγωνιστική ταυτότητα που δεν είχε στον πρώτο αγώνα. Οι Εφραίμ και Ντε Βινσέτι θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, ενώ το ερωτηματικό που υπάρχει αφορά το αν θα προτιμηθεί ο Ορλάντι αντί του Βινίσιους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X