Θρύλε μπορείς

Οι απουσίες είναι σημαντικές και το όλο σκηνικό όπως έχει διαμορφωθεί δεν είναι το καλύτερο δυνατό αφού ο ΑΠΟΕΛ δεν πάει με καλές προϋποθέσεις στην πρώτη μάχη με τη Βιτορού. Είναι όμως Θρύλος που μπορεί να φύγει από την έδρα της Βιτορούλ με ένα αποτέλεσμα που θα του αφήνει καλές πιθανότητες πρόκρισης.

Ο Μπέιν είπε χτες ότι είδε έναν καλό ΑΠΟΕΛ για 60 λεπτά στον τελευταίο αγώνα και πως σήμερα περιμένει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Η αλήθεια είναι ότι με την Ντούντελανζ ήμασταν υποφερτοί και πως θα χρειαστεί μια υπέρβαση απόψε.

Η ομάδα μας καλείται να εξαργυρώσει την εμπειρία και την ποιότητα συγκεκριμένων παικτών έτσι ώστε να αντισταθμίσει τις αρετές της Βιτορούλ. Η σωστή λειτουργία όλων των γραμμών και η αποφυγή ατομικών λαθών θα είναι βαρόμετρο στην προσπάθεια που θα γίνει.

Όλοι ελπίζουν να επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και ο Μιλάνοφ όχι απλά να είναι στο αρχικό σχήμα αλλά να μπορέσει να ολοκληρώσει τον αγώνα. Κατά τα άλλα η μόνο αλλαγή που μπορεί να γίνει είναι αυτή όπου ο Βάντερ θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο αντί του Εμπεσίλιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!