Τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε 4 μέρες;

Η δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη προσπάθεια να δούμε έναν πολύ διαφορετικό ΑΠΟΕΛ από αυτόν των πρώτων τριών επίσημων αγώνων είναι το ζητούμενο την Τετάρτη. Δεν αρκεί όμως να παλέψει και να ικανοποιήσει αν δεν προκριθεί οπότε στο τέλος της ημέρας αυτό που θα μετρήσει είναι το αποτέλεσμα.

Η πρόσληψη του Δώνη έγινε γιατί κρίθηκε ο ένας που μπορεί λόγω της προϋπηρεσίας του να μπορέσει να βοήθησε σε αυτή την προσπάθεια αφού ξέρε πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Ελλαδίτης ισχυρίζεται ότι μπορούν να γίνουν πράγματα που θα φέρουν την πρόκριση και όλοι αναμένουν να δουν τι ακριβώς εννοεί.

Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες θα κατεβούν στο γήπεδο με καλύτερη ψυχολογία. Το κλίμα στην ομάδα δεν ήταν καλό μετά τις προβληματικές εμφανίσεις ενώ άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια και διάφορα άλλα θέματα που αφορούσαν τις πρακτικές της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας.

Ουσιαστικές αλλαγές σε πρόσωπα δεν θα δούμε.

Η σίγουρη ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να ελπίζουμε είναι αυτή του Εμπεσίλιο. Ο Ολλανδός εκτέθηκε από τον συμπατριώτη του αφού δεν είναι ακραίος μέσος οπότε ένας εκ των Αλωνεύτη ή Βαντερ θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!