Τι προβλέπει το μεταγραφικό πλάνο

Η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου πλησιάζει και θα είναι η πρώτη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ να διορθώσει τα εγκληματικά λάθη που έγιναν στον αγωνιστικό σχεδιασμό το καλοκαίρι. Ναι, είναι εγκληματικά και αυτό δεν πρέπει να θίγει τη διοίκηση. Η χειμερινή μεταγραφική με τις όποιες ιδιαιτερότητες πρέπει να λειτουργήσει καταλυτικά έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να καλύψει τις πιο μεγάλες τρύπες.

Αυτές σύμφωνα με την ιεραρχήσει που έχει γίνει από τον Κετσπάγια αφού την άμυνα και την επίθεση. Τα δεδομένα είναι γνωστά αφού δεν χρειάζεσαι να είσαι ειδικός για να εντοπίσεις ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται δυο ακραίους αμυντικούς και έναν επιθετικό που θα ξέρει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Οι ανάγκες λοιπόν έχουν αναγνωριστεί και το ζητούμενο είναι να βρεθούν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και μάλιστα αμεσα. Μια άλλη σημαντική παράμετρος που αυξάνει το βαθμό δυσκολίας για τον Κετσπάγια είναι το διαθέσιμο μπάτζετ. Ο Αρόγιο που μάλλον θα είναι ο εκλεκτός για το δεξί άκρο της άμυνας φωτογραφίζει την οικονομική στενότητα που υπάρχει.

Όλα συνηγορούν ότι ο προπονητής μας θα προτιμήσει να διαθέσει το μεγαλύτερο ποσό που έχει στη διάθεση του για την προσθήκη του επιθετικού, οι οποίοι εξ ορισμού κοστίζουν πολύ περισσότερο. Το πρώτο μισό της χρονιάς δείχνει ότι η διαφορά του Καβενάγκι με τους υπόλοιπους επιθετικούς είναι χαώδης με την εξάρτηση στον Αργεντινό να είναι αφύσικη. Απαιτείται λοιπόν να βρεθεί ο άγνωστος Χ που θα αποτρέψει το κραχ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!