Τι συμφέρει ΑΠΟΕΛ και Αλεξάνδρου;

Η επιστροφή του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στην Κύπρο από το ανούσιο φιλικό της Κύπρου, βάζει στην τελική ευθεία το θέμα παραμονής του στον ΑΠΟΕΛ ή τουλάχιστον έτσι προβλέπει η ανάγκη του έγκαιρού προγραμματισμού. Την τελευταία εβδομάδα το θέμα μπήκε στην κατάψυξη με τις δυο πλευρές να επιχειρούν να το παίξουν αδιάφορες αλλά η ουσία είναι ότι είναι προς το συμφέρον και των δυο η συνέχιση της συνεργασίας.

Τα δεδομένα είναι γνωστά και θέλουν τη διοίκηση Πετρίδη να προσφέρει στον εκ των αρχηγών διετές συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές και την πλευρά του παίκτη να αξιώνει ένα ποσό που κρίνεται σημαντικά μεγαλύτερο.

O 32χρονός Αλεξάνδρου συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πλάνο του Κρίστιανσεν με τη λογική του ότι θα αποτελεί εναλλακτική επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η παρουσία του κρίνεται σημαντική και λόγω των εμπειριών που κουβαλά αφού είναι ο συνδετικός κρίκος παλιών και νέων και ένας από τους ελάχιστους πλέον που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ιδιαιτερότητες μας και πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνουν.

Με αυτά τα δεδομένα η παραμονή του Αλεξάνδρου είναι σημαντική. Είναι λογικό ο ίδιος να επιθυμεί τις καλύτερες δυνατές απολαβές στο ίσως τελευταίο του συμβόλαιο και οι δυο πλευρές πρέπει να αξιολογήσουν αν αυτό να μπορεί να γίνει υπό την μορφή κάποιων πριμ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!