Τι σόι ομάδα είναι η Ντούντελναζ;

Το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα στον αγώνα με τον Πανιώνιο αλλά και το ότι ομάδες από το Λουξεμβούργου πέτυχαν προκρίσεις στο Europa League με πιο εμφαντική αυτή επί της Ρείντζερς έβαλε στην πρίζα αρκετούς δικούς μας.

Εικάζεται πλέον ότι η πρωταθλήτρια Ντούντελανζ θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της και ίσως να ήταν υπερβολικά τα χαμόγελα όλων στον ΑΠΟΕΛ την ημέρα της κλήρωσης.

Την Τετάρτη θα πάρουμε όλοι μια καλή γεύση της δυναμικότητας της Ντούντελανζ σε έναν αγώνα οπου ο ΑΠΟΕΛ καλείται να θέσει βάσης πρόκρισης με μια καθαρή νίκη.

Το τι είδους ομάδα είναι η πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου κλήθηκε να σκιαγραφήσει ο Λαϊφης αφού η Στάνταρ Λιέγης αντιμετώπισε την Ντούντελανζ σε φιλικό προ ημερών στο οποίο οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2-2.

«Είναι καλή και οργανωμένη ομάδα. Προσπαθεί να παίξει μπάλα, δεν είναι ομάδα που μένει πίσω. Αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο ως ομάδα. Αν το ΑΠΟΕΛ παίξει σαν ΑΠΟΕΛ, δεν θα έχει πρόβλημα να προκριθεί»

Όσον αφορά τον τρόπο που αγωνίζεται…
«Είναι ομάδα που θέλει να έχει κατοχή στο παιχνίδι της. Παίζει οργανωμένα και με αργο τέμπο, αφού δεν έχει γρήγορους παίκτες για να χτυπήσει στην αντεπίθεση.  Η ανάπτυξη τους γίνεται κυρίως από τα άκρα, με σέντρες στην πλάτη της άμυνας», τόνισε ο διεθνής άσος που στην συνέχεια μας ανέφερε την χτυπητή αδυναμία της ομάδας…

Για το αδύνατο της σημείο…
«Η ταχύτητα. Έχει αργούς ποδοσφαιριστές, ειδικά στην άμυνα και εκεί είναι το μεγάλο πλεονέκτημα που θα έχει το ΑΠΟΕΛ».

Και για το που θα τερμάτιζε αν αγωνιζόταν στην Κύπρο…
«Σίγουρα δεν θα τερμάτιζε στην πρώτη εξάδα! Μάλλον ούτε θα πήγαινε διαβάθμιση. Θα τερμάτιζε κάπου κοντά στην Νέα Σαλαμίνα».

Οι δηλώσεις του Λαϊφη έγιναν στο kerkida.net και σύντομα θα ξέρουμε ΠΟΣο κοντά είναι στην πραγματικότητα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!