Τίποτε δεν θα έρθει εύκολα

Η παραμονή στην κορυφή μέχρι και το τέλος είναι το ιδανικό σενάριο για την ομάδα που έχοντας κερδίσει τον Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική, καλείται πλέον να χτίσει ένα σερί νικών που θα της επιτρέψει να δει και το +2 να αυξάνεται.

Τίποτε δεν θα έρθει εύκολα και επιστρέφοντας πλέον σε αγώνες με αντίπαλους όπως τη Νέα Σαλαμίνα  που δεν έχουν το άγχος επίτευξης στόχων αλλά και που διαθέτουν επικίνδυνους παίκτες, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει αντοχές και χαρακτήρα.

Μια άλλη πτυχή είναι και το ότι ο Τραμετσάνι και οι παίκτες θα πρέπει να διαχειριστούν καλύτερα τους αγώνες απέναντι σε ομάδες με κλειστές άμυνες. Γίνεται πολύ κουβέντα για την αδυναμία της ομάδας μας να βρει λύσεις αλλά και το ότι δυσκολευόμαστε να διατηρήσουμε το μηδέν παθητικό όταν βγάζουμε αρκετούς παίκτες μπροστά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η απουσία των Βατερμαν και Σοουζα πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Ο Γκέντσογλου θα αποτελέσει αυτή τη φορά δίδυμο με τον Μοράις και το μεγαλύτερο ερωτηματικό από πλευράς τακτικής είναι αν στην άμυνα θα παίξουμε με τρεις ή τέσσερις.

Με τις επιλογές στην μεσοεπιθετική γραμμή να είναι πολλές αλλά μόνο συγκεκριμένοι παίκτες να έχουν έφεση στο σκοράρισμα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα κληθούν να παίξουν και πως.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!