Τίτλοι τέλους για Καβεγκόλ

Έγινε αυτό για το οποίο προετοιμάζαμε εδώ και καιρό αφου εστω και παράωρα ανακοινώθηκε η λυση της συνεργασίας με τον Καβενάγκι. Το πρόβλημα στο χόνδρο είναι τέτοιο που καθιστά αμφίβολο το ποδοσφαιρικό μέλλον του παίκτη που θα οδηγήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός για 6-7 μήνες.

Ανακοίνωση εταιρείας:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και ο ποδοσφαιριστής Fernando Cavenaghi ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ως γνωστό η συνεργασία θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2017. Όμως η απόφαση του ποδοσφαιριστή να προχωρήσει άμεσα σε επέμβαση στο γόνατο και το γεγονός ότι ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι αρκετά μεγάλος και δεν αναμένεται να είναι αγωνιστικά έτοιμος πιο νωρίς από τους 8 μήνες, φέρνει δυστυχώς την κοινή απόφαση των δύο πλευρών να τερματίσουν την μεταξύ τους συνεργασία από σήμερα.

Επιθυμούμε ως ΑΠΟΕΛ να ευχαριστήσουμε θερμά τον Fernando Cavenaghi για αυτή την 8μηνη συνεργασία που είχε με την ομάδα μας καθώς και για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε για να βρίσκεται αυτή την στιγμή ο ΑΠΟΕΛ εντός στόχων. Ο Fernando Cavenaghi είναι μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική προσωπικότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η μεταξύ μας συνεργασία αποτέλεσε τιμή για την ομάδα μας.

 

Δήλωση Φερνάντο Καβενάγκι

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ. Τους συμπαίκτες μου, όλα τα μέλη της ομάδας, τον κάθε ένα ξεχωριστά. Είχα ένα υπέροχο χρόνο μαζί τους εδώ. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία να παίξω για αυτή την ομάδα. Εδώ έκανα αυτό που αγαπώ. Να παίζω ποδόσφαιρο και να σκοράρω τέρματα. Ελπίζω όλος ο κόσμος να το απόλαυσε όπως το απόλαυσα εγώ.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να τελειώσει την σαιζόν όπως του αξίζει. Κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο, το οποίο θα είναι μια ξεχωριστή επίδοση για την ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος που αποτέλεσα μέρος της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Σας ευχαριστώ όλους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!