To αντίο του Παρασκευά

Ο άνθρωπος που ξεκίνησε το Γραφείο Τύπου του Σωματείου του ΑΠΟΕΛ πριν από μερικά χρόνια και ακούραστα συνέχισε να υπηρετεί την Ιδέα του ΑΠΟΕΛ καθημερινά, απομακρύνεται με απόφαση του Συμβουλίου του Σωματείου από την θέση του.

Ο Αντρέας ήταν ο ζωντανός κρίκος όλων των αθλημάτων με τον υπόλοιπο κόσμο αφού η καθημερινή του επαφή με τους προπονητές, εφόρους και αθλητές όλων των αγωνισμάτων του Σωματείου μας βοηθούσε στην προβολή και ανάπτυξη των τμημάτων. Μεγάλωνε ταυτόχρονα και την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στον κυπριακό αθλητισμό αφού οι επιτυχίες των αθλητών και ομάδων μας βρίσκονταν στην ημερήσια διάταξη της ενημέρωσης.

Πιο κάτω αυτούσια η επιστολή που έστειλε ο Α. Παρασκευάς στα Μέσα Ενημέρωσης.

«Ήταν 3 υπέροχα χρόνια! Με χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες (είναι και αυτές μέρος του παιχνιδιού), συγκινήσεις αλλά και αμέτρητες ώρες σκληρής δουλειάς αφού από ουσιαστικά μηδενική βάση κτίστηκε ένα Γραφείο Τύπου το οποίο προσπαθούσε για την καλύτερη δυνατή προώθηση των τμημάτων, των αθλητών αλλά και των συμφερόντων του ΑΠΟΕΛ.

Ξεκινήσαμε με καλαθόσφαιρα (Ανδρών και Γυναικών), Επιτραπέζια Αντισφαίριση και στην πορεία προστέθηκαν Πετόσφαιρα, Φούτσαλ, Ποδηλασία, Τοξοβολία, Τμ. Δρομέων, Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Μπόουλινγκ, τα περισσότερα τμήματα στην 88χρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ με πέραν από 150 ενεργούς αθλητές!

Το αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας για σωστή και έγκυρη ενημέρωση, αν ήταν πετυχημένο ή αποτυχημένο δεν θα το κρίνω σε καμιά περίπτωση εγώ!

Το αφήνω στην κρίση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ αλλά κυρίως στην κρίση των συναδέλφων (αθλητικογράφων) εάν μπόρεσα να τους παρέχω την μέγιστη δυνατή ενημέρωση για όλα τα τμήματα του ΑΠΟΕΛ.

Έχω όμως ήσυχη την συνείδηση μου πως έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και κυρίως με τα μέσα που είχα στην διάθεση μου.

Στα 3 χρόνια αυτά της πορείας μου σαν Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου θεωρώ πως έκανα αρκετούς φίλους εντός και εκτός ΑΠΟΕΛ, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους τους οποίους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την συνεργασία που είχαμε.

Κάποιες φορές ήμουν πιεστικός, κάποιες φορές αγχωτικός και κάποιες φορές εκνευριστικός. Απολογούμαι πραγματικά για όλα, ακόμα και εάν γινόμουν φορτικός, όμως για όλα τα πιο πάνω ο λόγος ήταν η πίεση της δουλειά και επειδή θα έπρεπε όλοι μαζί να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η αποχώρηση μου σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αυτή που εγώ τουλάχιστον ονειρευόμουν.

Φεύγω όμως με ψηλά το κεφάλι αλλά και με ήσυχη την συνείδηση μου πως πρόσφερα πάρα πολλά δίνοντας πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Παράλληλα πήρα αρκετά και τα οποία εύχομαι να με βοηθήσουν στην μετέπειτα επαγγελματική μου καριέρα!

Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να είσαι πάντα αρεστός σε όλους. Κάποιοι σε σέβονται, σε συμπαθούν και στο δείχνουν και τα συναισθήματα αυτά είναι αμοιβαία!

Κάποιοι άλλοι πάλι όχι γιατί απλά έτσι έμαθαν να ζουν. Το κάνουν απλά για το θεαθήναι και για την δική τους «σωστή» προβολή».

Έμαθα όμως έστω και στα 33 μου πως θα πρέπει να ζυγίζεις πολύ καλύτερα τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν και να μην είσαι τόσο αφελής όσον αφορά τα αληθινά τους συναισθήματα.

Παράλληλα όμως και χωρίς να μπω στην άχαρη διαδικασία των ονομάτων οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σ’ αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και μου εμπιστεύθηκαν την θέση αυτή, αλλά και σ’ αυτούς που με στήριξαν στα 3 χρόνια παρουσίας μου στο Γραφείο Τύπου του ΑΠΟΕΛ. Τους είμαι πραγματικά ευγνώμον!

Τέλος το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα πήρα από την 3χρονη παρουσία μου στον ΑΠΟΕΛ! Ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή που υπηρέτησε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο!

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια…»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!