Το αυτονόητο και κάτι παραπάνω

Το καλύτερο φάρμακο μετά από κάθε απώλεια είναι η άμεση επιστροφή στις νίκες και θεωρητικά ο σημερινός αγώνας προσφέρεται. Η Καρμιώτισσα είναι μια ομάδα που μόνο αν παρουσιαστούμε χαλαροί και χωρίς σωστό πλάνο θα μπορέσει να γράψει ιστορία και να μας ντροπιάσει.

Η νίκη που θα διατηρήσει τις βαθμολογικές ισορροπίες από τον Απόλλωνα είναι ένα από τα ζητούμενα απόψε όπως επίσης και το να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Γιαμπερέ και Κανιάς έτσι ώστε να είναι έτοιμοι στα δύσκολα που έρχονται.

Οι επιλογές του προπονητή μας αναμένονται με ενδιαφέρον αφού καλείται να πάρει μια σειρά από επιλογές οι οποίες μάλλον θα έχουν προεκτάσεις. Οι Λάγο και Μιλάνοφ για παράδειγμα είναι έτοιμοι για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάζει αμυντικά κενά είναι ένα θέμα που προβληματίζει.

Ο Γιαννιώτας επίσης στέλνει εδώ και μερικές εβδομάδες ξεκάθαρα μηνύματα ετοιμότητας και μόνο με ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής θα μπορέσει να πάρει τον απαιτούμενο ρυθμό για να κάνει τη διαφορά που μπορεί και θέλει.

Όλα αυτά καθιστούν το σημερινό αγώνα και σημειολογικό αφού πέραν της νίκης που είναι μονόδρομος απαιτούνται και κάποια επιμέρους στοιχεία να κάνουν την εμφάνιση τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X