Το αυτονόητο πριν το ντέρμπι

Το καλύτερο φάρμακο μετά από κάθε απώλεια βαθμών είναι η επιστροφή στις νίκες και σήμερα ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να πάρει μια γερή δόση. Πρέπει να είναι γερή έτσι ώστε να θεραπεύσεί το πρόβλημα που υπάρχει στη δημιουργία προϋποθέσεων για γκολ αλλά και στην αποτελεσματικότητα της ομάδας.

Η βαθμολογική διαφορά από την κορυφή είναι τέτοια που δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας παίζει πλέον με την πλάτη στον τοίχο έστω και αν οι δυο αγώνες που έχουμε δημιουργούν την εντύπωση (αβάσιμη) ότι θα τους κερδίσουμε.

Πλέον δεν υπάρχει η σκέψη του Champions League οπότε ο Δώνης και το επιτελείο του καλούνται να στείλουν τα σωστά μηνύματα στους παίκτες.

Ο ΑΠΟΕΛ παρά τις απουσίες πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κάμψει την όποια αντίσταση της Νέα Σαλαμίνας η οποία θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της.

Δεν είναι μυστικό επίσης ότι στο πίσω μέρος του μυαλό όλων ή τουλάχιστον των οπαδών είναι ο καθοριστικός αγώνας της Τετάρτης με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος όπου και πάλι η νίκη είναι μονόδρομος!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!