Το άγχος της δεύτερης κίτρινης

Ο αγώνας του Σαββάτου με την Ομόνοια θεωρείται ο πιο καθοριστικός μέχρι τον επόμενο αφού αν κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο επόμενος αγώνας όμως είναι αυτός με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ, οπότε στο μυαλό αρκετών γυροφέρνει και αυτός.

Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό σχετίζεται και με την ανάγκη να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στη Λάρνακα στον αγώνα απέναντι στην ομάδα που θέλει επίσης να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Κάπου εδώ μπαίνουν στο παζλ οι Μοράις και Σωτηρίου οι οποίοι βρίσκονται στο όριο καρτών και αν δεχτούν άλλη μια κίτρινη στον αγώνα με την Ομόνοια θα απουσιάσουν από το ντέρμπι κορυφής την επόμενη αγωνιστική.

Πρόκειται για δυο παίκτες των οποίων η παρουσία κρίνεται απαραίτητη για λόγους που δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε. Οι δυο δέχτηκαν κίτρινη στον αγώνα με τη Σαλαμίνα για διαμαρτυρίες μετά που έκριναν ως λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή.

Ο Μοράις και λόγο της θέσης που αγωνίζεται πρέπει να είναι διπλά προσεκτικός το Σάββατο αφού πρέπει να κερδίσει τις μάχες στο κέντρο αλλά και να προστατευτεί αφού ένα άτσαλο μαρκάρισμα μπορεί να του κοστίσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!