Το αγκάθι που θα προκαλέσει αιμορραγία

Η υπόθεση Τάμαρι έχει ήδη κουράσει αλλά τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα όσο διατηρείται το υφιστάμενο καθεστώς παρουσίας του παίκτη στο ΑΠΟΕΛ. Όπως είναι γνωστό ο Ιορδανός αρνείται επέκταση του συμβολαίου του εν μέσω έντονης φημολογίας ότι έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό Πειραιώς για την επόμενη χρονιά.

Η διοίκηση αρνήθηκε ήδη κάποιες προτάσεις που έγιναν προ μηνών και πλέον τα δεδομένα είναι τέτοια που ήδη δημιουργούνται τριγμοί.

Ο Τάμαρι στον πρώτο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην Καρμιώτισσα συνέχισε από εκεί που έμεινε πέρσι. Οι πλείστες ατομικές του ενέργειες ήταν ημιτελείς σε βαθμό που πλέον δημιουργεί εκνευρισμό σε όλους.

Η άρνηση του παίκτη για επέκταση δεν μπορεί να έχει άλλη ερμηνεία από το ότι δεν βλέπει το μέλλον του στο ΑΠΟΕΛ συνεπώς κάθε μέρα που περνά αυξάνει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει με το τέλος της χρονιάς με μηδενικό οικονομικό όφελος για την ομάδα μας.

Είναι φανερό όμως ότι υπάρχουν ήδη και αρνητικές προεκτάσεις όσον αφορά την αγωνιστική συνεισφορά του παίκτη οπότε η διοίκηση καλείται να πάρει αποφάσεις.

Αυτή που δείχνει να είναι η πιο συμφέρουσα είναι η εσπευσμένη πώληση του παίκτη σε οποιαδήποτε ομάδα είναι διαθετήμενη να δώσει ένα υπό τις περιστάσεις ικανοποιητικό ποσό.

Και όλα αυτά αν ο Ιορδανός δεν θέσει βέτο με τη δικαιολογία ότι δεν καλύπτει τις προσδοκίες του η συγκεκριμένη ομάδα.

Αν δεν γίνει τίποτα από τα πιο πάνω πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια ψυχοφθόρα χρονιά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X