Το άγνωστο μεσοεπιθετικό πλάνο

Ο Κετσπάγια αρέσκεται στις εκπλήξεις και μας το έδειξε ως ένα βαθμό στον πρώτο αγώνα που έκατσε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ με την επιλογή του Μοραις στο κέντρο της άμυνας. Το ερωτηματικό αυτή την αγωνιστική αφορά το μεσοεπιθετικό πλάνο που θα προτιμήσει προκειμένου να καταφέρει η ομάδα μας να επιστρέψει από το ΓΣΖ με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ήταν αρκετό το διάστημα της διακοπής για τον Καβενάγκι ούτως ώστε να μάθει και να τον μάθουν και θα τον δούμε βασικό απόψε; Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε πως θα προσεγγίσει τον αγώνα ο προπονητής μας κάνοντας την πρόβλεψη ότι οι πιθανότητες να μείνει στον πάγκο ο Αργεντινός είναι ελαφρώς περισσότερες. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δημιουργείται ένα δεύτερο εξίσου σημαντικό ερώτημα…

Πιέρος ή Πιατκόφσκι;

Ο νεαρός επιθετικός προέρχεται από καλή απόδοση στον αγώνα της Κύπρου με το Βέλγιο ενώ ο Πολωνός βγήκε από το θάλαμο με την απόλυση του Πασιένσια χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στον αγώνα με την Παφο. Σε αντίθεση όμως με τον Σωτηρίου έχει τα χαρακτηριστικά ενός σκόρερ, κάτι που αναγνωρίζει ο Κετσπάγια.

Οι Βάντερ και Χαραλαμπίδης έχουν προβάδισμα για τα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής ενώ η λογική λέει ότι ο Μόραις θα επανέλθει στη φυσική του θέση διπλα από τον Βινίσιους. Δύσκολα μπορούν να χωρέσουν στην ίδια 11αδα στο συγκεκριμένο αγώνα οι Στίλιτς και Ντε Βινσέτι οπότε ένας εκ των δυο θα πάρει θέση στον κεντρικό άξονα με τον Αργεντινό να έχει προβάδισμα.

Οι όποιες εκτιμήσεις είναι περισσότερο ακαδημαϊκού χαρακτήρα αφού το ζητούμενο είναι τι θα πράξουν οι 11 που θα επιλεγούν από τον Κετσπάγια. Το πρώτο σημαντικό τεστ της χρονιάς είναι ενώπιων μας και θα πρέπει να ανταποκριθούμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!