Το ακλόνητο φαβορί έγινε διεκδικητής

Η βαθμολογία και όχι μόνο αποτυπώνει την πραγματικότητα με την οποία πρέπει να συμβιβαστούμε το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να προχωρήσουμε με τρόπο παραγωγικό. Ο ΑΠΟΕΛ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος  ήταν κατά την άποψη πολλών το ακλόνητο φαβορί κάτι που φάνηκε να εδραιώνεται την περίοδο των πλασματικών σκορ μαμούθ.  Στη πράξη όμως και με τη συμπλήρωση του πρώτου και βάλε γύρου έχει γίνει αντιληπτό ότι κάθε άλλο παρά φαβορί δεν είμαστε.

Η πικρή πραγματικότητα είναι ότι και φέτος θα πρέπει να παλέψουμε ίσως και μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να τα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Η εσωστρέφεια για την οποία έκανε λόγο ο Πετεβίνος τις προάλλες έχει πολλές πτυχές. Μια από αυτές είναι η εκτίμηση των οπαδών μας ότι αυτή η ομάδα, με αυτά τα οικονομικά μεγέθη δεν νοείται να μην κατακτά το πρωτάθλημα με σχετική ευκολία. Κάθε χρόνο η εκτίμηση αυτή διαψεύδεται και ταυτόχρονα κτίζεται ακόμα περισσότερος θυμός ή και απαξίωση γύρω από τους συντελεστές των επιτυχιών. Επιτυχιών που αυστηρά ομιλούντες έπαψαν να είναι σημεία αναφοράς και περηφάνιας αφού οτιδήποτε άλλο πέραν των ομίλων του Champions League είναι αυτονόητη υποχρέωση.

Καλούμαστε λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε ότι τα λάθη, οι παραλήψεις αλλά και ο ανταγωνισμός μας καθιστούν έναν διεκδικητή και τίποτε περισσότερο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!