Το ανακάτεμα και το προβληματικό 4-4-2

Πλησιάζει το ντέρμπι κορυφής και ο προπονητής μας καλείται να πάρει μια σειρά αποφάσεων σχετικά με τους παίκτες που θα αγωνιστούν αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα επιχειρήσει να κερδίσει για πρώτη φορά την ΑΕΛ. Πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον αγώνα του πρώτου γύρου όπου η ομάδα του Χριστοδούλου χωρίς να είναι καλύτερη κατάφερε να πάρει την μεγάλη νίκη.

Ο Κρίστιανσεν καλείται να διαχειριστεί την κούραση του Μπιλμπάο, τον επαναληπτικό που έρχεται αλλά και τους τραυματισμούς. Μπορεί να έχουμε το ποιοτικότερο ρόστερ αλλά οι τραυματισμοί των Μιλάνοφ και Μπερτόλιο είναι τέτοιοι που θα μας οδηγήσουν σε λύσεις ανάγκης.

Η απουσία του Μπερτόλιο σε συνδυασμό με την ανετοιμότητα του Εμπεσίλιο δημιουργεί ένα θέμα που σίγουρα απασχολεί τον προπονητή μας σε σχέση και με τη διάταξη που θα προτιμήσει. Το 4-4-2 απέναντι σε ομάδες όπως την ΑΕΛ που έχει ποιότητα και υπεροπλία στο κέντρο δύσκολα αποδίδει. Από την άλλη η διάταξη με έναν επιθετικό στην κορυφή (Σωτηρίου) προϋποθέτει κάποιον με οργανωτικά καθήκοντα στο κεντρικό διάδρομο, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμος για αύριο.

Θεωρητικά υπάρχει η δυνατότητα να δούμε τον Εφραίμ να μετακινείται στον κεντρικό διάδρομο ή ακόμα τους Βινίσιους και Κανιάς να αγωνίζονται μαζί αλλά πρόκειται για λύσεις που δεν έχουν δουλευτεί σε ικανοποιητικό βαθμό. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!