Το ανηχυχητικό στατιστικό

Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός αλλά ο Πετεβίνος ανέφερε ένα στοιχείο που θα πρέπει να λειτουργήσει ως ακόμα ένας λόγος για να πάμε σοβαροί και αποφασισμένοι στο Τσίρειο. Και αυτό γιατί από τους οκτώ αγώνες που δεν κερδίσαμε φέτος, οι τρεις ήταν με αντίπαλο την Αελ και την Ανόρθωση.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Ελπίζω πως δεν θα έχουμε οποιοδήποτε απρόοπτο από αγωνιστικής πλευράς. Ήδη έχουμε δυο λιγότερες επιλογές, με τον Ντε Καμάργκο και τον Καρλάο να είναι εκτός σε σχέση με τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Απ’ την άλλη όμως κάποια παιδιά κέρδισαν χρόνο όπως ο Ορ, ο Αλωνεύτης και ο Εφραίμ. Σαφώς έχουμε το πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα όμως για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι. Εδώ και μερικές αγωνιστικές ψάχνουμε μόνο τις νίκες. Πάντα ψάχνουμε τη νίκη όμως όταν οι βαθμοί είναι μονόδρομος τότε παίζουμε με την πλάτη στο τοίχο. Βέβαια δεν είναι μόνο ο ΑΠΟΕΛ αλλά και ο Απόλλωνας που αγωνίζεται με αυτό το δεδομένο. Σε ένα άλλο θέμα πρέπει να δούμε και τα παιχνίδια με την Ανόρθωση και την ΑΕΛ. Απ’ τα 8 παιχνίδια που δεν κερδίσαμε στο φετινό πρωτάθλημα, τα 3 ήρθαν απ’ την ΑΕΛ και την Ανόρθωση. Χρειάζεται συγκέντρωση και αν δεν υπάρχει δεν θα τα καταφέρουμε. Άκουγα πριν και τον Φανούριο πως ο Απόλλωνας πάει για τους 85 βαθμούς. Άρα εμείς πάμε για τους 86 βαθμούς. Αν δεν έρθουν αυτοί τότε ο Απόλλωνας θα πάρει το πρωτάθλημα»

Για τον κόσμο: «Έχουμε φθάσει περίπου στα 1300 εισιτήρια. Ευελπιστούμε πως θα φθάσουμε τις 2 χιλιάδες και είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος θα είναι ιδιαίτερα ζωντανός στο Τσίρειο και τον θέλουμε να είναι δίπλα μας»

Για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Εμείς θα τελειώσουμε αυτή την ποδοσφαιρική περίοδο στις 13 Μαΐου. Από εκεί και πέρα θα υπάρχει η απαραίτητη ξεκούραση. Υπολογίζουμε πως θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το σε ποια διοργάνωση θα αγωνιζόμαστε και μετά θα δούμε τα άλλα»

Για το θέμα του ΓΣΠ και της συντήρησης: «Όντως θα υπάρξει περισσότερος χρόνος για το ΓΣΠ. Δεν θα γίνουν παιχνίδια στο ΓΣΠ μέχρι τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα. Το θέμα είναι τα φιλικά που θα βρούμε άλλο γήπεδο για να αγωνιστούμε»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X