Το αντίδοτο στην καλοκουρδισμένη μηχανή

Ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα μας να συνέλθει από το σοκ της ταπεινωτικής ήττας και να δει πως θα μπορέσει να φύγει την προσεχή Τετάρτη από το Τσίρειο με βαθμολογικό κέρδος. Το ιδανικό σενάριο είναι οι τρεις βαθμοί παρόλο που κάποιοι ίσως αρκούνται και με την ισοπαλία.

Σε κάθε περίπτωση, τεχνική ηγεσία και παίκτες καλούνται να βρουν το αντίδοτο απέναντι στη γνωστή τακτική που θα εφαρμόσει ο Σωφρόνης Αυγούστη.

Ανεξαρτήτως της απουσίας του Σακέτι θεωρείται δεδομένο ότι ο Απόλλωνας θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα και τις επιθετικές αρετές των παικτών του και με το εξαιρετικό transition του να φτάσει στο ζητούμενο.

Η προσπάθεια επίσης να μην φτάσει εύκολα και με καλές προϋποθέσεις η μπάλα στον Εμπεσίλιο ή και στο Ζαχίντ θα οδηγήσει σε πίεση της μεσοαμυντικής μας γραμμής.

Ο Δώνης λοιπόν καλείται να καταστρώσει το δικό του πλάνο με το οποίο θα θωρακίσει την άμυνα και παράλληλα θα μπορεί να κάνει την ομάδα δημιουργική.

Πρακτικά αυτό σημαίνει να αρχίσει από τα πιο βασικά. Δηλαδή να βάλει τον κάθε παίκτη να αγωνιστεί στη φυσική του θέση και να αφήσει τις αλχημείες και τα βολέματα στην άκρη. Η συνοχή μεταξύ των γραμμών και οι αλληλοβοήθειες είναι επιβεβλημένες καθώς και η προτίμηση σε παίκτες που έχουν ταχύτητα είναι ένας άλλο ζητούμενο.

Αναμένουμε λοιπόν πολλά και διάφορα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X