Το αντίο

Ο Ντε Βινσέντι ευχαρίστησε όλους στον ΑΠΟΕΛ με τις ακόλουθες δηλώσεις

“Απλά κάποια πράγματα που θέλω να πω… Παίρνω όλα τα μηνύματα με ευχαριστίες αλλά εκείνος που πρέπει να πει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με κεφαλαία γράμματα είμαι εγώ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους οπαδούς που από το πρώτο παιχνίδι φώναξαν το όνομά μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους συμπαίκτες μου, το ιατρικό επιτελείο, τους φροντιστές, την διοίκηση, όλους! Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟΕΛ! Ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα έγινε πραγματικότητα λόγω αυτών των χρωμάτων!

Τώρα ξεκινάω μια νέα και όμορφη πρόκληση στην καριέρα μου, ήταν κάτι που επέλεξα, έκανα τα πάντα για τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, είχα όπως είπα πριν τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου αλλά επίσης από άλλες στιγμές, υπέφερε πολύ, ο κόσμος δεν έχει ιδέα πόσο πολύ πάλεψα για να ανατρέψω κάποιες στιγμές, έμεινα στην ομάδα για να αλλάξω την εικόνα και το όνομά μου και στο τέλος τα κατάφερα και είμαι πολύ περήφανος…

Προκριματικά Champions League, Europa League με πολλά και σημαντικά γκολ αλλά θέλω να πω ότι αυτοί οι παίκτες αξίζουν όλο τον σεβασμό του κόσμου, είμαι χαρούμενος που θα ανήκω για πάντα στη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ.

Είχα ανάγκη να προχωρήσω, είμαι πολύ χαρούμενος στην Al Shabab, μου συμπεριφέρονται πολύ καλά και με κάνουν να νιώθω όπως στο ΑΠΟΕΛ. Γράφω αυτές τις γραμμές με δάκρυα, δάκρυα που επίσης είχα και στο τελευταίο μου γκολ με την Ρόζενμποργκ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Πρώτη και τελευταία φορά που γράφω. Μόνο ΑΠΟΕΛ!”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X