Το άβολο αλλά αναγκαίο αντίο

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ενισχυθεί από κάθε άποψη και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παρθούν μέτρα με στόχο να διορθωθούν λάθη που έγιναν τον τελευταίο ένα χρόνο. Πρόκειται για λάθη τα οποία για να διορθωθούν θα υπάρξει και κόστος αφού σχετίζονται με την ανάγκη να αποχωρήσουν παίκτες που έχουν συμβόλαιο και τη νέα χρονιά.

Η περίπτωση του Μάριο Σερτζιο είναι μια από αυτές. Ο 35 χρόνος πλέον Πορτογάλος αμυντικός ήταν από τους παίκτες που ανανεώσαν για δυο χρόνια το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε ως βεβιασμένη απόφαση.

Η προσφορά του Σέρτζιο στα πρώτα τρία χρόνια παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ ήταν σπουδαία αλλά η πενιχρή του φετινή συνεισφορά δεν είναι τυχαία. Ο παίκτης βρίσκεται σε μια φάση της καριέρας του που δείχνει ότι δεν μπορεί να δώσει τις λύσεις που έχει ανάγκη η ομάδα μας ενώ η ανάγκη για να βελτιωθούμε καθιστά πολυτέλεια την παραμονή του ως παγκίτη.

Το να πεις ευχαριστώ και αντίο σε έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο προβλέπει αποζημιώσεις αλλά και καλή θέληση από τον ίδιο, κάτι που θα πρέπει να συμβεί και με τον Σέρτζιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!