To χρήσιμο ρεπό

Οι παίκτες απολαμβάνουν το τριήμερο ρεπό που τους έχει δοθεί και η εκτίμηση των αρμοδίων είναι ότι αυτό θα βοηθήσει ενόψει της συνέχειας αλλά και του δύσκολου προγράμματος που προηγήθηκε. Η ομάδα μας πρέπει να αποκτήσει καλύτερη αγωνιστική ταυτότητα και αυτό θα πρέπει να γίνει πράξη με την επανέναρξη προκειμένου να σταματήσει το αρνητικό σερί.

Ο Πετεβίνος έκανε σήμερα σχετικές δηλώσεις:

Για την προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ: «Άρχισε σήμερα το τριήμερο ρεπό και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν αναγκαίο με βάσει το πρόγραμμα που είχαμε τον προηγούμενο μήνα. Ήταν ένα πρόγραμμα με αγώνες υψηλού βαθμού δυσκολίας και με υψηλό βαθμό φόρτισης. Το πρόγραμμα δεν σταματά, έχουμε δύσκολους αγώνες το επόμενο διάστημα και μέσα στον Ιανουάριο θα δώσουμε και τα παιχνίδια που έχουν αναβληθεί. Χρειάζεται να ξεκουραστούν τώρα όλοι και από Δευτέρα αρχίζουμε».

Ο Τόμας Ντολ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από πλευράς τραυματισμών: «Το θέμα επιλογών είναι πάντα σημαντικό. Την ίδια ώρα αν κάποιος κοιτάξει τι είχαμε τις προηγούμενες μέρες από άποψη απουσιών, είμαστε μια ομάδα που μπορεί να αντεπεξέλθει. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε σημάδια βελτίωσης, κωδικοποιούνται και κάποια πράγματα σε καλύτερο βαθμό. Αυτή η ομάδα αρχίζει να αποκτά μια ταυτότητα και αυτό θα βοηθήσει στην συνέχεια».

Πάντως το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει το ζητούμενο σε παιχνίδια που δεν ήταν και τόσο καλό: «Προτεραιότητα σε αυτή την φάση είναι το αποτέλεσμα. Μάλιστα μας δόθηκε η ευκαιρία του παραδείγματος του αγώνα με την ΑΕΚ που ήμασταν καλύτεροι και δεν κερδίσαμε, ενώ σε άλλα παιχνίδια που δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που έπρεπε να παίξουμε πήραμε τους τρεις βαθμούς. Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα και το γνωρίζουμε όλο αυτό σαν ομάδα. Πήραμε αποτελέσματα και βάσει της ατομικής ποιότητας κάποιων ποδοσφαιριστών αλλά και του χαρακτήρα της ομάδας».

Για την επιστολή του Απόλλωνα προς την ΚΟΠ με κοινοποίηση προς όλα τα σωματεία: «Αποτυπώνοντας τις πληροφορίες που έρχονται από τον τύπο, με εμάς δεν έχει επικοινωνήσει κανείς για το θέμα αυτό. Πήραμε την επιστολή που έστειλε ο Απόλλωνας και θα αναμένουμε από πλευράς ΚΟΠ την επόμενη κίνηση. Επαναλαμβάνω ότι το ΑΠΟΕΛ είναι πρόθυμο να συζητήσει για θέματα που μπορούν να βελτιώσουν πράγματα. Ήδη κάποιες ομάδες έχουν εκφράσει την αντίθεση τους σε αυτό το θέμα αλλά εμείς είμαστε μια ομάδα που δεν την απασχολεί ιδιαίτερα ποιος σφυρίζει και το ποιος δεν σφυρίζει. Αν η πλειοψηφία κρίνει ότι πρέπει να γίνει αλλαγή θα συζητήσουμε και θα προχωρήσουμε ανάλογα. Ο Απόλλωνας αναφέρεται σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων με κάποια κριτήρια και άλλα. Ντέρμπι μπορεί ο κάθε ένας να θεωρεί τον δικό του αγώνα. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει μια κοινή απόφαση. Το ξαναζήσαμε αυτό και μας άφησε τα κατάλοιπα αλλά από κει και πέρα ο Απόλλωνα πρέπει να παρουσιάσει την στρατηγική που θα διέπει αυτή την πρόταση-εισήγηση. Δεν ξέρω σε ποιο πρωτάθλημα δεν υπάρχει συζήτηση για την διαιτησία. Ο Απόλλωνας έδωσε το παράδειγμα της Ελλάδας αλλά αν κάποιος παρακολουθεί το πρωτάθλημα το Ελληνικό δεν νομίζω ότι δεν θα βρει συζήτηση για την διαιτησία».

Για το Νεκτάριο Αλεξάνδρου ο οποίος τερμάτισε μια τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα: «Ο Νεκτάριος είναι μοναδικό παράδειγμα. Είχε την τύχη, την ευλογία και την ικανότητα να είναι μέρος μια ιστορίας του ΑΠΟΕΛ που με βάσει τα στατιστικά και τις επιτυχίες είναι η πιο λαμπρή από το 1926 μέχρι σήμερα. Είναι ο ποδοσφαιριστής που κατέχει τους περισσοτέρους τίτλους πρωταθλήματος. Είναι ένας άνθρωπος που ήταν απόλυτα επαγγελματίας παρά την σχέση που είχε με την ομάδα σαν αρχηγός. Είναι επίσης ένας άνθρωπος που με ότι αποφασίσει να ασχοληθεί δεν κάνει καμιά έκπτωση. Αν υπάρχει οποιαδήποτε περίπτωση συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Νεκτάριο δεν μπορεί να αποκλειστεί. Εγώ τοποθετούμαι κυρίως με τι αποφάσεις της ομάδας».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!