Το διαφορετικό ΑΠΟΕΛ

Ασφαλώς και ένας αγώνας δεν αρκεί αλλά αυτό πάνε μήνες που είχαμε να δούμε την ομάδα και να μην μας πιάσει η βαρεμάρα. Στον πρώτο αγώνα του 2020 αυτό δεν συνέβηκε. Παρά το ότι ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε νωρίς και πήγε στα αποδυτήρια με σκορ που μπορούσε να κάνει το δεύτερο ημίχρονο αγγαρεία, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Οι παίκτες έβγαλαν πολύ ενέργεια και έδειξαν να θέλουν να κάνουν πράξη τις εξαγγελίες του Ινγκερμπρίγκτσεν παίζοντας απλό και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Εννοείται ότι το Παραλίμνι δεν είναι αντίπαλος που μπορεί να θεωρηθεί του επιπέδου μας και είναι για αυτό που η προσπάθεια που ξεκινήσει με τη νέα αλλαγή προπονητή θα κριθεί σε βάθος χρόνου.

Είναι σημαντική όμως η διάθεση και η προσπάθεια που κάνουν όλοι στον Αρχάγγελο για να ανατρέψουν τα αρνητικά δεδομένα.

Η παρουσία του Εφραίμ αλλά ακόμα και του Ντε Βινσέτι περνά στα θετικά. Μπορεί να περιμένουμε τέσσερις μεταγραφές προσδοκώντας ότι όλες θα βοηθήσουν σε ουσιαστικό βαθμό αλλά ρεαλιστικά και άμεσα η ομάδα θα ανταποκριθεί αν οι προαναφερθέντες ανεβάσουν την απόδοση τους.

Το πρόγραμμα είναι τέτοιο που πλέον ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Το πάθημα και η ντροπιαστική ήττα στο Μακάρειο πρέπει να μας έγινε μάθημα….

Η απαίτηση είναι ο ΑΠΟΕΛ του 2020 να αφήσει πίσω του τα περισσότερα προβλήματα και να μπορέσει να πάει στο Αντώνης Παπαδόπουλος την Κυριακή με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X