Το δικαιολογημένο άγχος του Δώνη

Η δύσκολη νίκη επί του Ερμή που έπαιξε σαν σε τελικό κυπέλλου ανήκει ήδη στο παρελθόν αφού όλοι βλέπουν τη συνέχεια σε Ευρώπη αλλά και τον αγώνα που ακολουθεί με την Αελ στο Τσίρειο.

Ήταν όμως ένας αγώνας που έστειλε κάποια ανησυχητικά μηνύματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας και τα οποία δεν έμειναν ασχολίαστα από τον προπονητή μας. Ο Δώνης ανάμεσα σε άλλα είπε μετά το τέλος του αγώνα πως ενώ περιμέναμε και καταφέραμε να δούμε το ιατρικό δελτίο να βελτιώνεται, προέκυψαν δυο νέοι τραυματισμοί.

Και δυστυχώς δεν μιλάμε για οποιουσδήποτε παίκτες αλλά δυο από τα πιο πολύτιμα γρανάζια του ΑΠΟΕΛ. Ο Καρλάο με την κάκωση στο αστράγαλο θεωρείται ήδη εκτός πλάνων για τον αγώνα με την Τότεναμ ενώ και ο Ζαχίντ δέχτηκε χτύπημα και μετά τον αγώνα αισθανόταν ενοχλήσεις.

Είναι για αυτό που το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να δει ο Δώνης είναι να στερείται παίκτες τον οποίο η παρουσία είναι βαρόμετρο. Ο Δεκέμβριος αλλά και ο Ιανουάριο με τα συνεχόμενα ντέρμπι είναι καθοριστικοί οπότε όσο βάθος και αν έχει το ρόστερ κάποιοι παίκτες καθορίζουν την αγωνιστική ταυτότητα και δυναμική της ομάδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!