Το έκτο θα είναι το δυσκολότερο

Με καθυστέρηση δυο εβδομάδων η ομάδα μας ξενικά σήμερα την προσπάθεια της για κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Αν τα καταφέρουμε θα είναι το έκτο συνεχόμενο ενώ όλα συνηγορούν ότι θα είναι το δυσκολότερο.

Αν και το δείγμα γραφής είναι ακόμα μικρό οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ακόμα και οι μικρές ομάδες έχουν ενισχυθεί σε βαθμό που τις κάνει υπολογίσιμες, ιδιαίτερα στα πρώτα στάδια του πρωταθλήματος και μεσα στην έδρα τους.

Μια από αυτές είναι η Νέα Σαλαμίνα η οποία θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της απόψε. Πρόκειται για μια ομάδα που έδειξε πως μπορεί να αμυνθεί σωστά ενώ η παρουσία παικτών όπως ο Σαγκόι της δίνει ποιότητα παρά τα νεκρά διαστήματα που δείχνει.

Ο ΑΠΟΕΛ όμως είναι δικαιολογημένα το μεγάλο φαβορί και θα πρέπει να το δείξει και στην πράξη. Αυτό θα γίνει αν ο Δώνης και οι παίκτες επιβεβαιώσουν ότι ο σημερινός αγώνας προηγείται αυτού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σοβαρότητα λοιπόν αλλά και λειτουργικό αγωνιστικό πλάνο που θα αναδείξει τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, θα φέρει την πρώτη νίκη και θα στείλει με το καλημέρα το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να κάνουμε δώρα σε κανένα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!