Το επιβεβαιώνει και ο Πετεβίνος

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να αρχίσει να κερδίζει τους αγώνες που θα καθορίσουν το φετινό πρωταθλητή και ο πρώτος κατά σειρά είναι αυτός με την ΑΕΛ. Η ανάγκη επιβεβαιώνεται και μέσα από τις σημερινές δηλώσεις του Πετεβίνου…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι από τα ντέρμπι της αγωνιστικής. Είναι μια ενδιαφέρουσα αγωνιστική, ο απολογισμός της οποίας θα παίξει το δικό της ρόλο. Αναμετρώνται ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα και δεν μπορούν να έχουν όλες το απόλυτο. Αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες απώλειες προκύψουν. Ο δικός μας στόχος είναι οι τρεις βαθμοί για να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Τα παιχνίδια με ΑΕΛ στη Λεμεσό πάντα είναι δύσκολα και αμφίρροπα».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΛ, βρίσκεται σε καλή κατάσταση…  

«Μπορεί αυτό να αποτελέσει έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές, αφού έχουμε ανάγκη από νίκες σε σημαντικά παιχνίδια. Βρισκόμαστε σε μια πορεία σταθερότητας και αγωνιστικής βελτίωσης και θέλουμε να το συνεχίσουμε».

Για τον Αμορίν που υποφέρει από ίωση…  

«Θα διαφανεί σήμερα. Αυτά τα προβλήματα ίσως δεν μπορείς να ξέρεις πως θα εξελιχθούν. Υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις και υπάρχει χρόνος για να βελτιωθεί η κατάσταση του».

Για τον Αλωνεύτη…  

«Βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες στο κανονικό πρόγραμμα αλλά θα συνεχίσει με τη συντηρητική προσέγγιση».

Για τον Αστίθ…  

«Έχει αυξήσει ρυθμούς και θεωρώ ότι στα μέσα της επόμενης βδομάδας θα μπει κανονικά στις προπονήσεις».

Για τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΛ…  

«Έχουν διατεθεί 1300 εισιτήρια και έχουμε ακόμα αρκετές μέρες προπώλησης. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε πάνω από 2000 στο πλευρό μας».

Για τα μεταγραφικά…  

«Με το δείγμα των τριών μεταγραφών διαπιστώνεται η φιλοσοφία της ομάδας όσον αφορά στις προσθέσεις Ιανουαρίου. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει επιπλέον ποιότητα θα είμαστε σε περίοδο αναμονής».

Για το ότι υπήρχε εντύπωση για μεταγραφή μέσου, μετά και την αποχώρηση Μακρίδη και τον τραυματισμό Αρτυματά…  

«Δεν υπήρξε ποτέ ειλημμένη απόφαση για ενίσχυση με τέταρτη μεταγραφή».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!