Το εξάρι και οι δυσκολίες για Σόουζα

Μια από τις ειλημμένες αποφάσεις του μεταγραφικού σχεδιασμού είναι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ ο οποίος θα μπορέσει να δώσει στην ομάδα αυτά που της λείπουν έχοντας ρόλο βασικού. Πρόκειται για μια προσπάθεια που έγινε αρκετές  φορές αλλά οι Μοράις και Βινίσιους μένουν στον πάγκο μόνο όταν είναι τραυματίες…

Μια από τις περιπτώσεις που αξιολογείται σοβαρά από την αρμόδια επιτροπή είναι αυτή του Λούκας Σόουζα. Η ιστορία του 26χρονού Βραζιλιάνου μέσου είναι λίγο πολύ γνωστή αφού πρόκειται για τον παίκτη που εντυπωσίασε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με την Αελ.

Η απόκτηση του όμως έχει δυο σημαντικά εμπόδια που ίσως αποδειχτούν καθοριστικά. Παρόλο που και η πλευρά του παίκτη επιθυμεί διακαώς τη συνεργασία η μονομερής διακοπή συμβολαίου που έκανε προ μηνών με την ΑΕΛ δεν τον καθιστά ελεύθερο.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν θέλουν να μπουν σε μια διαμάχη (δικαστική και άλλη) με την ομάδα της Λεμεσού οπότε ζητούν από τον μάνατζερ του παίκτη να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα.

Ο πιο σημαντικός σκόπελος όμως φαίνεται να είναι το χρονικό σημείο που θα επιστρέψει ο Σοούζα στην αγωνιστική δράση. Όπως είναι γνωστό ο παίκτης έπαθε ρήξη χιαστών τον Ιανουάριο και η εκτίμηση ήταν για ένα διάστημα αποχής 6 μηνών.

Το ιατρικό τιμ της ομάδας παρακολουθεί τον παίκτη και το ζητούμενο είναι αν πράγματι μπορέσει να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στα μέσα Ιουλίου.

Ο ΑΠΟΕΛ με τα χίλια δυο προβλήματα έχει ανάγκη το ποιοτικό αμυντικό χαφ που θα αποκτήσει να μπορέσει να βοηθήσει στα καθοριστικά προκριματικά των ομίλων, οπότε η απόκτηση του Σοουζα θα βασιστεί και σε αυτό.

Ο παίκτης έρχεται άμεσα στην Κύπρο οπότε είναι ένα από τα πολλά θέματα που θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Θετικά ή αρνητικά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!