Το fair play λέει Πάρντο αλλά…

Ένα από τα θέματα που συζητείται ενόψει του αυριανού τελικού είναι ποιος τερματοφύλακας θα προτιμηθεί για να υπερασπιστεί τα δίκτυα της ομάδας μας. Η απόφαση ανήκει στον Κρίστιανσεν αλλά όπως για όλα τα θέματα που αφορούν τον προπονητή μας έτσι και σε αυτό όλοι έχουν άποψη.

Τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας είναι ότι ο Πάρντο ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ στο θεσμό του κυπέλλου. Ουσιαστικά όπως συμβαίνει και σε άλλες ομάδες που διαθέτουν στο ρόστερ τους δύο τερματοφύλακες της ίδιας εμβέλειας, ο Κρίστιανσεν επέλεξε τον παγκίτη του πρωταθλήματος να παίρνει χρόνο συμμετοχής στους αγώνες του κυπέλλου.

Ο Πάρντο ανταποκρίθηκε καλά σε αυτούς τους αγώνες και είναι για αυτό η λογική λέει ότι θα προτιμηθεί και αύριο. Και αυτό γιατί από τη στιγμή που δόθηκε σε αυτόν η θεση του βασικού και είχε συνεισφορά για να φτάσει η ομάδα μέχρι τον τελικό θα είναι unfair να καθηλωθεί και πάλι στον πάγκο.

Παρόλα αυτά υπάρχει η υποψία ότι ο Κρίστιανσεν μπορεί να αιφνιδιάσει. Πέραν του ότι κάποιοι από τα ενδότερα ευνοούν τη συμμετοχή του Ολλανδού, το ότι προτιμήθηκε ο Πάρντο στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος δημιούργησε ερωτηματικά.

Ήταν ενας αγώνας όπου ο Πάρντο δέχτηκε ένα εύκολο γκολ χωρίς αυτό να πρέπει να σημαίνει και πολλά πράγματα αφού το ίδιο έκανε και ο Βαντερμαν με την Ομόνοια όταν επιβεβαίωσε την αδυναμία του στις εξόδους.

Υπομονή λοιπόν μέχρι να προκύψει η ανακοίνωση της εντεκάδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X