Το φαινόμενο που κρύφτηκε κάτω από το χαλί

Η ήττα από την ΑΕΚ και τα αίτια μονοπωλούν τις συζητήσεις των οπαδών μας όπως και αυτές των αρμοδίων αφού ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ήταν ένα ηχηρό χαστούκι. Ο Κρίστιανσεν απόλυτα φυσιολογικά δέχεται την έντονη κριτική για τις επιλογές του αλλά και τον τρόπο που επιχείρησε να διορθώσει την κατάσταση.

Ούτε και οι παίκτες όμως είναι άμοιροι ευθυνών αφού παρουσιάστηκαν χαλαροί και με τρόπο που επέτρεψε στον προπονητή να τους στοχοποιήσει.

Το θέμα που πρέπει να προβληματίσει είναι ότι δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο να πετυχαίνουμε γκολ και στη συνέχεια να παρατηρείται μια επικίνδυνη χαλάρωση και αδυναμία σωστής διαχείρισης.

Ο αγώνας με την Ανόρθωση είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και στη συνέχεια η απόδοση της ομάδας ήταν τραγική. Είχαμε όμως απέναντι μας μια ομάδα με τρομερές επιθετικές αδυναμίες και φύγαμε αλώβητοι από το Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ανησυχητικά σημάδια όμως υπήρξαν και στον αγώνα με την Ομόνοια αφού και πάλι ο ΑΠΟΕΛ ήταν επιπόλαιος και χωρίς το απαιτούμενο πάθος.

Το Europa League και η κούραση ήταν καλές δικαιολογίες και επειδή η ομάδα κέρδισε το πρόβλημα μπήκε κάτω από το χάλι. Αυτό όμως αποδείχτηκε προσωρινό αφού με την ΑΕΚ έγινε το μοιραίο.

Είναι για αυτό που δεν μπορεί να γιγαντωθεί η ανεπάρκεια του Αστίθ ή το τρομερό τετ α τετ που κατάφερε να χάσει ο Εμπέσιλιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X