Το γνωστό κλαψούρισμα

Ο αγώνας με τον Απόλλων πλησιάζει και η ομάδα του Κίρζη ακολουθεί τη γνωστή της τακτική με το να διαρρέει στα μέσα ενημέρωσης τη δυσφορία της για προηγούμενες διαιτητικές αποφάσεις. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και πιο έντονος από ποτέ αφού η ομάδα της Λεμεσού έρχεται στη Λευκωσία αποδεκατισμένη και θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να μην χάσει.

Ο Απόλλων περνά περίοδο αγωνιστικής κάμψης αφού μετρά τρεις συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη γεγονός που έφερε και την μουρμούρα στις τάξεις των οπαδών του. Η προσπάθεια να βάλουν πίεση στους διαιτητές του μεταξύ μας αγώνα είναι κατανοητή αλλά δεν θα περάσει.

Ο ΑΠΟΕΛ ανέχτηκε τα εις βάρος του διαιτητικά λάθη στους αγώνες με Ομόνοια και Ανόρθωση, κάτι όμως που δεν πρόκειται να συμβεί το Σάββατο. Όποιος διαιτητής ή βοηθός οριστεί πρέπει να γνωρίζει ότι οι συνέπειες σε οποιοδήποτε λάθος κάνει εις βάρος μας θα είναι καταδικαστικές για το ίδιο.

Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα της Λεμεσού πρέπει να βρει τον τρόπο με τον οποίο δεν θα δεχτεί γκολ και να σταματήσει να κλαψουρίζει προληπτικά για τη διαιτησία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X