Το γνωστό παυσίπονο

Η ήττα από τη Γιανγκ Μποις επανέφερε τον σκεπτικισμό σε όσους βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο και το ζητούμενο είναι η σωστή αντίδραση της ομάδας έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να αντιδρά ιδανικά όταν βρίσκεται υπό πίεση.

Οι αγώνες που ακολουθούν είναι καθοριστικοί αφού έπεται το ντέρμπι κορυφής με την Αεκ και ακόμα πιο καθοριστικός αγώνας με τους Ελβετούς στις 3 Noεμβρίου. Πριν από αυτούς όμως έχουμε τον αυριανό με τον Εθνικό Άχνας. Πρόκειται για έναν αγώνα όπου όλοι θεωρούν ότι θα κερδίσουμε αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν διάφορα.

Μετά από κάθε ήττα το καλύτερο φάρμακο είναι η άμεση επιστροφή στις νίκες κάτι που πρέπει να συμβεί έτσι ώστε να λειτουργήσει ως παυσίπονο ή ακόμα και τονωτική ένεση. Με νίκη η ομάδα θα μπορέσει με καλύτερη ψυχολογία να επικεντρωθεί στους αγώνες που ακολουθούν.

Το ποιοι θα αγωνιστούν στον αυριανό αγώνα έχει κάποιες προεκτάσεις στη γενικότερη προσπάθεια που πρέπει να γίνει έτσι ώστε να δούμε έναν βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!