Το γνωστό σενάριο κυπέλου

Παρά το όλοι σκέφτονται τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τον αγώνα του Σαββάτου με την Ομόνοια, η ομάδα μας καλείται να επικεντρωθεί για λίγες ώρες στον σημερινό αγώνα κυπέλου με τον Άρη. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά και θυμίζουν τη σειρά αγώνων με αντίπαλο τη Σαλαμίνα. Βασικά ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να εξασφαλίσει ένα σκορ που θα τον καθιστά κάτι παραπάνω από φαβορί ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης εβδομάδας.

Πρακτικά αυτό σημαίνει να κερδίσουμε χωρίς να δεχτούμε τέρμα και όπως γίνεται κατανοητό η σοβαρότητα με την οποία θα προσεγγίσουν τον αγώνα οι παίκτες θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Όπως πάντα υπάρχει και το ιδανικό σενάριο που είναι αυτό που θέλει τον Κετσπάγια να κάνει ένα περιορισμένης κλίμακας rotation σε μια προσπάθεια να προφυλάξει ή και να ξεκουράσει παίκτες ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.

Με αυτή τη λογική θα δούμε αλλαγές σήμερα αφού παίκτες όπως οι Ντε Βινσέτι, Καρλάο, Σωτηρίου και Βινίσιους πάρουν ανάσες. Το ποιοι θα αγωνιστούν δεν πρέπει να έχει και τόση σημασία αφού ο ΑΠΟΕΛ καλείται να επιβεβαιώσει ότι έχει το βάθος και την ποιότητα για να ανταποκριθεί σε αγώνες όπως το σημερινό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!