Το γνωστό σκηνικό με τα φιλικά

Διανύουμε τη χρονική περίοδο όπου η προετοιμασία της ομάδας στο εξωτερικό σε συνδυασμό με την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα απόκτησης μεσοεπιθετικών, δημιουργεί νευρικότητα στους αγχωμένους οπαδούς μας! Οι προπονητές της κερκίδας σε αντίθεση με τους φούρπους της διοίκησης δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα φιλικά ή και να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει στην Πολωνία.

Αν σε αυτό προσθέσουμε και την κλήρωση ή καλύτερα τον Ερυθρό Αστέρας και το ότι ο Ντε Βινσέτι μάλλον δεν θα είναι έτοιμος για να πάρει θέση βασικού (αν περάσουμε τους Λιθουανούς) γίνεται αντιληπτή και δικαιολογημένη η νευρικότητα.

Νευρικότητα που έχει βαθύτερα αίτια την επικίνδυνη εξάρτηση του ΑΠΟΕΛ από τα έσοδα των ομίλων για τα οποία έκανε αναφορά με τρόπο χαρακτηριστικό αυτή την εβδομάδα ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Η ήττα στο πρώτο φιλικό δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρό σημείο αναφοράς. Ούτε καν η παρουσία όσων αγωνίστηκαν αφού ήταν το πρώτο φιλικό μετά από μαζεμένες προπονήσεις. Ο Μπαλταζάρ σίγουρα έχει κάποιες σκέψεις οι οποίες θα αρχίσουν να γίνονται αντιπληπτές σε όλους όσο περνά ο καιρός.

Οι Καρλάο, Τάμαρι, Εμπεσίλιο, Νσούε και Σάλαϊ δεν αγωνίστηκαν καθόλου κάτι που αναμένεται να γίνει στο φιλικό της Κυριακής ενώ η μάχη για τη θέση του τερματοφύλακα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X