Το γνωστό βαρόμετρο

Στον πρώτο αγώνα οι οδηγίες των παικτών της TNS ήταν ξεκάθαρες και ως ένα βαθμό έπιασαν τόπο αφού ο πιο επικίνδυνος και δημιουργικός παίκτης μας δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Αναφερόμαστε στον Ντε Βινσέτι η απόδοση του οποίου αποτελεί βαρόμετρο για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ο παίκτης που τόσο στις ευρωπαϊκές όσο και στις εγχώριες υποχρεώσεις μπορεί συστηματικά να κάνει το κάτι παραπάνω που έχει ανάγκη η ομάδα.

Αυτό είναι το ζητούμενο και απόψε στο ΓΣΠ έτσι ώστε να έρθει η νίκη – πρόκριση που θέλουμε. Ο Ντε Βινσέτι είναι αυτός που μπορεί να διασπάσει και την πιο καλά οργανωμένη άμυνα με τις εμπνεύσεις του ενώ έχει και τη δυνατότητα να τελειώνει φάσεις.

Η ανάγκη να είμαστε πιο επιθετικοί και αποτελεσματικοί απόψε συνδέεται άμεσα με την απόδοση του Αργεντινού. Η άμυνα των Ουαλών θα είναι και απόψε προσαρμοσμένη στο να περιορίσει τον Ντε Βινσέτι και είναι για αυτό που θα χρειαστεί και βοήθειες. Αυτές θα πρέπει να προέλθουν κυρίως από τους Εφραίμ και Βάντερ, οι οποίοι επίσης δυσκολεύτηκαν στον πρώτο αγώνα.

Ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση των δικών μας και κυρίως από αυτών που μπορούν με τις πρωτοβουλίες τους να κάνουν τη διαφορά.

Εμπρός λοιπόν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X