Το γνωστό ζητούμενο

Ο στόχος για συμμετοχή στους ομίλους του Europa League περνά μέσα από το σημερινό αγώνα όπου η ομάδα μας καλείται να θέσει βάσεις προκρίσεις. Τα δεδομένα στο ΑΠΟΕΛ είναι γνωστά αφού ο αποκλεισμός από το Champions League και το όλο σκηνικό γύρω από τον μεταγραφικό σχεδιασμό δημιούργησε ένα αρνητικό κλίμα.

Η πρόκριση εις βάρος της Χαποελ Μπερ Σεβά έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα τα οποία δεν αρκούν αν δεν συμβεί το ίδιο και με την Αστάνα.

Ο αντίπαλος κρίνεται πιο δύσκολος από τους προηγούμενους και είναι για αυτό που απαιτείται υπέρβαση προκειμένου να κρύψουμε τις αγωνιστικές αδυναμίες και την απειρία των περισσότερων παικτών όπως επίσης και τον Μπαλταζάρ.

Ο προπονητής μας καλείται να παρατάξει την ομάδα με τρόπο που θα καταφέρει να κερδίσει την μάχη του κέντρου και να ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα περιοριστούν τα ατομικά αμυντικά λάθη.

Όπως έχει παρατηρήσει και ο προπονητής των αντιπάλων ο ΑΠΟΕΛ στηρίζεται πλέον στις ατομικές ικανότητες και εξάρσεις συγκεκριμένων παικτών παρά στο σύνολο. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχουμε ανάγκη να δούμε τους Καρλάο, Ζαχίντ, Μοράις, Τάμαρι και Σάλαι να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!