Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / To ιδανικό σενάριο

To ιδανικό σενάριο

Η ομαλή μετάβαση στο πρωτάθλημα είναι πλέον το ζητούμενο για την ομάδα μας έτσι ώστε να διατηρηθεί η διαφορά από την πρωτοπόρο. Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή του μαραθωνίου αλλά δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να βάλουμε αχρείαστη πίεση με απρόσμενες απώλειες.

Η διαχείριση του ρόστερ με τρόπο που να παίρνουμε το ζητούμενο αλλά και να διατηρούνται σε καλή κατάσταση συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι μια από τις πολλές προκλήσεις του Κρίστιανσεν. Η πιο μεγάλη αφορά τον στόχο να βγει η επόμενη τριμηνία χωρίς προβλήματα με τους δύο επιθετικούς.

Αυτό πρακτικά σημαίνει να μπορεί να παίρνει ανάσες ο Σωτηρίου όποτε αυτό είναι δυνατό. Ο αυριανός αγώνας με τη Δόξα είναι ένας από αυτούς αλλά η πρόθεση για rotation χτυπά πάνω στο ότι ο Ντε Καμάργκο προέρχεται από τραυματισμό.

Ο Βραζιλιάνος δεν ταξίδεψε με την αποστολή για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και σήμερα θα κριθεί αν μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν ο Κρίστιανσεν. Το ιδανικό σενάριο έστω και αν ακολουθεί διακοπή είναι να μπορέσει να αγωνιστεί αύριο, αποσυμφορίζοντας τον Σωτηρίου που θα συνεχίσει από εβδομάδες φουλ 90λεπτα την ομάδα της Κύπρου.

X