Το ιδανικό σενάριο

Ο σημερινός επαναληπτικός πρέπει να επιβεβαιώσει ότι ο ΑΠΟΕΛ θα είναι η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Το 0-1 του πρώτου αγώνα αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη την οποία η ομάδα μας πρέπει να διαχειριστεί σωστά έτσι ώστε να μην μπει σε περιπέτειες. Η Σαλαμίνα έδειξε στους τελευταίους αγώνες ότι διαθέτει ένα καλό σύνολο αλλά όπως πάντα έτσι και σήμερα ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση των παικτών του Κετσπάγια.

Με την κούραση και τους τραυματισμούς να εξακολουθούν να επηρεάζουν την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση, το ιδανικό σενάριο όσον αφορά το σημερινό αγώνα είναι να υπάρξει ένα μικρής κλίμακας rotation που θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που τον χρειάζονται.

Οι Χαραλαμπίδης, Βάντερ, Στίλιτς και Μερκής είναι κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους ο καθένας χρειάζονται λεπτά συμμετοχής. Αυτό είναι αναγκαίο και ενόψει της συνεχείας του πρωταθλήματος αφού η προσπάθεια για το comeback απαιτεί τη συμβολή όλων ανεξαιρέτως, ακόμα και αυτών που εδώ και μήνες ψάχνονται.

Ο επαναληπτικός είναι και τεστ σοβαρότητας για την ομάδα μας η οποία καλείται να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολη τη συνέχεια. Σε ένα τέτοιο σενάριο ο αγώνας θα έχει μετά από κάποια φάση διαδικαστικό χαρακτήρα κάτι που θα βοηθήσει έτσι ώστε να μην επιφορτιστούν ή και να τραυματιστούν οι παίκτες μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!