Το υπέρτατο τεστ του Νικόλα

Όχι μόνο δεν λέει να βγάλει τον Νικόλα Ιωάννου από την εντεκάδα ο Κρίστιανσεν αλλά η επιλογή του να τον διατηρεί και στη θέση του αριστερού μπακ δείχνει την πίστη και πλάνο που υπάρχει. Ο ψεσινός αγώνας ήταν ορόσημο για τον Κρίστιανσεν αφού ήξερε ότι αυτός που θα αγωνιζόταν στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είχε δύσκολο έως και εφιαλτικό βράδυ.

Και αυτό γιατί θα είχε απέναντι του τον Γουίλιαμς. Ο ψεσινός αγώνας ήταν ακόμα μια επιβεβαίωση ότι πρόκειται για παίκτη παγκόσμιας κλάσης με τρομερές ικανότητες. Καθόλου τυχαία οι πλείστες επιθέσεις της Αθλέτικ εκδηλώθηκαν από την αριστερή μας πτέρυγα με τον πύραυλο Γούλιαμς να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Απέναντι σε έναν τέτοιο παίκτη λοιπόν δοκιμάστηκαν οι αντοχές και οι δυνατότητες του Ιωάννου. Χωρίς να έχει και τις καλύτερες δυνατές βοήθειες ως νεαρός ανταποκρίθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό.

Ασφαλώς και υπήρξαν οι φάσεις που έχασε τον Γουλιαμς αλλά με την ταχύτητα και τη συγκέντρωση που επέδειξε κατάφερε να φέρει εις πέρας μια τρομερά δύσκολη αποστολή. Μπορεί λοιπόν ο Λάγο να θεωρείται πιο αξιόπιστη επιλογή κυρίως όσον αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα αλλά η επιμονή του Κρίστιανσεν στον Ιωάννου ακόμα και σε αγώνες όπως το ψεσινό είναι αξιοσημείωτη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!