Το καμπανάκι ήχησε

Το 0-1 ίσως να μην είναι σκορ πρόκρισης αν οι παίκτες και ο προπονητής μας εφησυχαστούν. Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό μήνυμα που μετέφερε σε σημερινές δηλώσεις του ο Πετεβίνος. Αν μάλιστα θυμηθούμε και την ατάκα του Τραμετσάνι ότι στον πρώτο αγώνα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε τότε κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας κλήθηκε επίσης να σχολιάσει την καθυστερήσηση που υπάρχει στην ανάληψη καθηκόντων βοηθού προπονητή από τον Μοράις.

Για τη νίκη στο Μαυροβούνιο και τον επαναληπτικό της Τρίτης: «Πρέπει όλοι μας να έχουμε κατά νου ότι όταν ξεκινά μια χρονιά υπάρχουν προτεραιότητες. Πρώτη προτεραιότητα είναι να κτίσεις μια ικανή ομάδα και από εκεί και πέρα η άλλη προτεραιότητα είναι να κυνηγήσεις την ουσία για να πάρεις το αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι οι ευρωπαϊκοί όμιλοι. Τα τελευταία έξι χρόνια το έχουμε πετύχει πέντε φορές και το έχουμε αποτύχει πέρσι. Έχουμε πάρει ένα αποτέλεσμα τέτοιο που έχει ζυγίσει τη ζυγαριά υπέρ μας. Θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όλους μας ότι στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να εφησυχάζεσαι. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Πρέπει να δείξουμε πάρα πολλή σοβαρότητα και να δείξουμε επίσης ότι βελτιωνόμαστε. Ο χρόνος είναι αυτή τη στιγμή σύμμαχος μας».

Για την πίεση που βάζει ο κόσμος στην ομάδα: «Αυτή τη στιγμή πρέπει η προτεραιότητα του καθενός να είναι η στήριξη στην ομάδα. Σαν ΑΠΟΕΛ ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι χρειάζεται, ξέρουμε τα συστατικά της επιτυχίας. Ας μην αλλάζουμε τις προτεραιότητες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν έχουμε παίκτες στο ιατρικό δελτίο. Δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερα σοβαρά που να στερεί τις υπηρεσίες κάποιου παίκτη ενόψει του επαναληπτικού».

Για τις αποχωρήσεις: «Είναι ένα θέμα το οποίο υπάρχει ακόμα ένας ολόκληρος μήνας για να το διαχειριστούμε αυτό».

Για τον Μοράις: «Δεν έχει πιάσει ακόμη δουλειά. Άρα ισχύει ότι ίσχυε».

Για το πόσο κόσμο αναμένουν την Τρίτη στο ΓΣΠ: «Δεν θα δούμε ότι είδαμε στα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων μας στην Ευρώπη. Πάμε από το κακό στο χειρότερο. Πέρσι είχαμε μέσο όρο στα τέσσερα εντός έδρας ευρωπαϊκά 11300 εισιτήρια».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Παντού στον κόσμο όπου εφαρμόστηκε με αυτόν τον τρόπο η κάρτα, το αποτέλεσμα ήταν η ερήμωση των γηπέδων. Θεωρούμε ότι είμαστε το κέντρο της γης και ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα χωρίς κανένα πλάνο. Ακόμα κι οι άνθρωποι που πίστευαν ότι η κάρτα είναι κάτι το σωστό, αυτή τη στιγμή τη λένε για την ερείπωση των γηπέδων».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!