Το κεφάλαιο Αρτυματάς

Ένας παίκτης που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ με μεγάλες προσδοκίες είναι ο Κωστάκης Αρτυματάς και το πώς θα εξελιχθεί η επόμενη χρονιά κρίνεται ως καθοριστική για πολλούς και διάφορους λόγους.

Τα δεδομένα όσον αφορά τον διεθνή μεσοαμυντικό είναι γνωστά αφού προέρχεται από μια χρονιά όπου είχε τυπική περισσότερο παρουσία. Ο Κρίστιανσεν κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν πείστηκε ότι ο Αρτυματάς μπορούσε να δώσει ουσιαστικές λύσεις στη μεσαία γραμμή. Αυτό ήρθε σε πλήρη αντιδιαστολή με την εμπιστοσύνη και χρόνο συμμετοχής που έδωσε την προηγούμενη χρονια στον παίκτη ο Κετσπάγια.

Πλέον τα δεδομένα θέλουν τόσο τον παίκτη όσο και την επιτροπή προγραμματισμού να πρέπει να αποφασίσουν να τίθεται θέμα παραχώρησης του παίκτη υπό μορφή δανεισμού.

Και αυτό γιατί όλα συνηγορούν ότι ο χρόνο συμμετοχής του στον ΑΠΟΕΛ δεν θα αυξηθεί σε ουσιαστικό βαθμό, κάτι που ο ίδιος έχει τρομέρή ανάγκη.

Η βολιδοσκόπηση της Ανόρθωσης δεν είναι τυχαία ενώ η πιο μεγάλη εικόνα είναι αυτή που επιβάλλει να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο ο Αρτυματάς θα μπορέσει να βελτιωθεί σε ουσιαστικό βαθμό στη θέση που μπορεί να δώσει τις καλύτερες λύσεις.

Αν αυτή είναι ως αμυντικό χαφ ή δεξί μπακ ή κεντρικός αμυντικός είναι κάτι που επίσης πρέπει να αξιολογηθεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!