Το κεφάλαιο δανεικοί

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων αποτελεί πάντα καλή αφορμή για να απασχολήσουν αρμόδιους και μη τα θέματα που σχετίζονται με τη στελέχωση της ομάδας μας και όχι μόνο. Με τη χρονιά να πλησιάζει στο τέλος της είναι φυσικό να αρχίσουν να τίθενται πιο επιτακτικά κάποια θέματα.

Ένα από αυτά αφορά το μέλλον των τριών παικτών που βρίσκονται στο ΑΠΟΕΛ με μορφή δανεισμού. Πρόκειται για τρεις ουσιαστικά περιπτώσεις και η εξέλιξη τους θα επηρεάσει το γενικότερο αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρόνιά.

Γιαννιώτας

Η πιο γνωστή και σημαντική υπόθεση είναι αυτή του Ελλαδίτη μέσου ο οποίος κρίνεται απαραίτητος για την ομάδα μας αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα ή και διάθεση να δαπανηθεί το ποσό με το οποίο κοστολογεί ο Ολυμπιακός τον παίκτη για παραχώρηση του με ελευθέρα.

Το σενάριο που θα παιχτεί εκ νέου είναι αυτό όπου και ο παίκτης θα επιχειρήσει για τελευταία ίσως φορά να κυνηγήσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος μάλλον θα δούμε τον Γιαννιώτα να ξεκινά την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και ακολούθως θα κριθεί το τι θα γίνει ανάλογα και με το ποιος θα είναι προπονητής στην ομάδα του Πειραιά.

Γιαμπερέ

Ο Γάλλος αμυντικός ήρθε από την Μπορντό για πέντε μήνες και με σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση παραμονής του αν λάβουμε υπόψη και τις οικονομικές του απολαβές. Η αποχώρηση του ανοίγει αυτόματα μια θεση για μεταγραφή η οποία μάλλον θα είναι και πάλι για την προσθήκη ενός αμυντικού.

Κανιάς

Με τη λήξη της χρονιάς ο Κολομβιανός μέσος θα πρέπει να επανενταχθεί στο ρόστερ της Αστάνα η οποία έχει τα δικαιώματα του και για τα επόμενο δύο χρόνια. Στους αγώνες που απομένουν στον ΑΠΟΕΛ θα φανεί με τρόπο ξεκάθαρο αν πρόκειται για παίκτη πάνω στον οποίο αξίζει να επενδύσουμε είτε αποκτώντας τα δικαιώματα του είτε ανανεώνοντας την υποσχετική.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!