Το κεντρικό πρόσωπο και οι προκλήσεις

Στη νέα τάξη πραγμάτων ο Τέτι είναι αυτός που κάνει κουμάντο και παίρνει τις σημαντικές αποφάσεις στο θέμα του αγωνιστικού σχεδιασμού. Το ζητούμενο για τον διευθυντή ποδοσφαίρου είναι να στελεχώσει έγκαιρα και ποιοτικά την ομάδα για να πετύχει τον τεράστιο στόχο της εισόδου σε ομίλους.

Ο Πετεβίνος σχολίασε σήμερα αυτό και όχι μόνο…

Για τον αγώνα με την Ομόνοια, τον πρώτο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος…

«Όταν πετυχαίνεις το μεγάλο στόχο το θέμα είναι πως θα κρατήσεις τους παίκτες σε εγρήγορση. Έχουμε αύριο ένα ντέρμπι γοήτρου. Υπάρχει θέληση για τη νίκη αφού θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με καλό τρόπο και καλή διάθεση».

Για το κίνητρο που υπάρχει για να διατηρηθεί το αήττητο σερί κόντρα στην  Ομόνοια…

«Από πολλές πλευρές μπορείς να το δεις ως ένα παιχνίδι που θέλουμε να πετύχουμε πράγματα. Θέλουμε να βελτιώσουμε τα στατιστικά μας. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε η καλύτερη επίθεση και είναι κάτι που θα κυνηγήσουμε. Δεν ξέρω πως θα το διαχειριστεί το παιχνίδι ο Πάολο Τραμετσάνι».

Για τα αγωνιστικά…

«Εκτός είναι ο Γκέντσογλου. Ο Καζού είναι αμφίβολος και είναι θέμα πως θα τον διαχειριστεί ενόψει και του τελικού».

Για τα εισιτήρια που διατέθηκαν…  

«Έχουν διατεθεί 1.200 εισιτήρια μέχρι στιγμής. Ο κόσμος θα έρθει να συμπαρασταθεί στην ομάδα».

Για τα πανηγύρια που θα ακολουθήσουν στον εξώστη…

«Έχουν γίνει διευθετήσεις και η ομάδα θα μεταβεί με ειδικό λεωφορείο από το ΓΣΠ στο οίκημα. Περιμένουμε αρκετό κόσμο. Είναι το highlight της χρονιάς. Ας μην ξεχνάμε ότι το ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζει κάτι μοναδικό».

Για την απονομή του τίτλου…  

«Θα γίνει επίσημα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Προσπαθούμε να οργανώσουμε μια όμορφη βραδιά. Δεν θα είναι μια φιέστα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι και τα εφτά τρόπαια».

Για τον προγραμματισμό και την προσπάθεια που θα γίνει για πρόκριση σε ομίλους…  

«Θα πρέπει να γίνει πολλή δουλειά. Είναι εύκολο να το λες, όμως είναι δύσκολο να το πετύχεις. Μου αρέσει να είμαι πραγματιστής. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να πετύχεις πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο. Παίζει ρόλο και τι κληρώσεις θα έχεις στα προκριματικά. Οι ομάδες ενισχύονται περισσότερο και έχουμε ένα πολύ δύσκολο γύρο στα πλέι οφ. Δεν θα υπάρχουν δραματικές αλλαγές στο ρόστερ. Θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει να αφομοιώνει τον τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας, να αναπτυχθεί για να μην αρχίσουμε από την αρχή. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις».

Για το ενδεχόμενο να αρχίσει το ΑΠΟΕΛ από τον β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ…

«Αν ολοκληρωθεί η Πρέμιερ Λιγκ, με τα υφιστάμενα βαθμολογικά δεδομένα, το ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει ένα προκριματικό γύρο. Θα είναι 15 μέρες που θα έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις μέρες διακοπών και περισσότερες μέρες προετοιμασίας».

Αν έχουν πάρει αποφάσεις για το ρόστερ…

«Ο κ. Τέτι είναι το κεντρικό πρόσωπο. Συζητά με τους ποδοσφαιριστές και καταλήγει. Το διαδικαστικό κομμάτι θα κάνει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα και τη φιλοσοφία. Ενημερώνει τον πρόεδρο και τρέχει αρκετά ο προγραμματισμός. Δεν έχουμε κάτι που να αποτελεί απόφαση. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε ανοίξει μια άλλη παράμετρο που μας φέρνει σε μια θέση και δυνατότητα και να πουλούμε και να αγοράζουμε ποδοσφαιριστές. Είναι μια αστάθμητη παράμετρος για το πλάνο που θα έχεις, όμως είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε και αυτό».

Για τον Καζού και αν υπάρχει κάτι νεότερο…  

«Επαφές και συναντήσεις είχε με πολλούς ποδοσφαιριστές ο κ. Τέτι. Δεν έχει υπάρξει κατάληξη. Και με τον Καζού και με άλλες περιπτώσεις υπάρχει αναμονή».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!