Το κέντρο διερχομένων

Ένα περσινό πρόβλημα που αντί να διορθωθεί φαίνεται να διογκώνεται είναι αυτό των αμυντικών επιδόσεων της ομάδας μας. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ έπρεπε να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, ενισχύοντας την ομάδα με παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις.

Εκ πρώτης φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και είναι για αυτό που η άμυνα μας δέχεται γκολ με κάθε απίθανο τρόπο. Το κέντρο της άμυνας μοιάζει με κέντρο διερχομένων αφού η ευκολία με την οποία σκοράρουν οι αντίπαλοι είναι χαρακτηριστική.

Ο Ταβάρες δεν έπεισε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος ακόμα και αν έχει δίπλα του τον Καρλάο ενώ υπάρχουν και άλλα θέματα.

Πολύ νωρίς ο Νικόλας Ιωάννου επιστρατεύτηκε για να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο αφού επίσης ένα νέο απόκτημα δεν έδειξε να μπορεί να δώσει λύσεις, τουλάχιστον άμεσα.

Με αυτά τα δεδομένα ο Μπαλταζάρ καλείται να βρει λύσεις που ίσως και να μην υπάρχουν αν η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των παικτών είναι συγκεκριμένα. Ο Νσούε για παράδειγμα τον οποίο πολλοί αναμένουν με αγωνία είναι παίκτης που επίσης δυσκολεύεται να αμυνθεί σωστά και καλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!