Το κίνητρο του Champions League

Αν η μεταγραφή του Αλ Τααμάρι έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους απαιτητικούς οπαδούς μας για το νεαρό Ιορδανό προκάλεσε ενθουσιασμό. Το μεγαλύτερο ταλέντο της γειτονικής μας χώρας έπρεπε να αποφασίσει αν θα συνέχισε στον ΑΠΟΕΛ ή στη Ζυρίχη και η απόφαση του ήταν εύκολη. Και αυτό γιατί η συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League σε συνδυασμό με το ότι η Κύπρος βρίσκεται πολύ κοντά από την οικογένεια του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Η συνέντευξη του Μούσα Αλ-Ταμάρι είναι ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική:

«Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για τη ζωή μου, είναι η φιλοδοξία κάθε ποδοσφαιριστή.Είχα περισσότερες από μία ομάδες που ενδιαφέρθηκαν και επέλεξα το καλύτερο για μένα. Τώρα εγώ πρόκειται να βιώσω έναν άλλο κόσμο. Εύχομαι σε όλους να με υποστηρίξουν και να σταθούν πίσω μου, με την ελπίδα ότι η εμπειρία αυτή θα ανοίξει την πόρτα για κάτι καλύτερο και θα φέρει μεγαλύτερες προοπτικές».

Μεταξύ της Κύπρου και της Ελβετίας (εννοεί την ομάδα της Ζυρίχης), γιατί επιλέξατε το ΑΠΟΕΛ;

«Φυσικά, η επιλογή μου ήταν κάτι περισσότερο από ένας λόγος, ίσως ο πιο σημαντικός είναι ότι η ομάδα μου θα συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League. Να παίξω σε αυτό το επίπεδο για μένα είναι ένα μεγάλο όνειρο.Επέλεξα την Κύπρο γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου και η ατμόσφαιρα είναι κοντά στην ατμόσφαιρα που έζησα εδώ. Η Ζυρίχη είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά προτίμησα να μείνω μακριά από την Ελβετική εμπειρία καθώς αυτή την στιγμή θα ήταν δύσκολο για μένα».

Για την προοπτική της Ευρώπης;

«Η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι μεγάλο όνειρο, ένα συναίσθημα απερίγραπτο. Αυτό που προέχει είναι να παραμείνω συγκεντρωμένος και να πετύχω στην νέα μου ομάδα. Θα ενταχθώ στις 10 Ιουνίου, θα περάσω τα εργομετρικά τεστ και έπειτα θα ενταχθώ στην προετοιμασία της ομάδας που είναι στην Πολωνία».

Ποιό είναι το όνειρό σου τώρα;

«Να γίνω κάτι μεγάλο στον κόσμο. Επέλεξα αυτό τον σύλλογο να είναι το ξεκίνημα της εξέλιξής μου και του ταξιδιού μου προς άλλους ορίζοντες, όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες».

Σε ποιούς θα ήθελες να πεις ένα ευχαριστώ;

«Στον πατέρα μου, την μητέρα μου και την οικογένειά μου για την μεγάλη στήριξη. Επίσης τους φίλους μου που μου στάθηκαν στα δύσκολα και ποτέ δεν θα το ξεχάσω. Ακόμα, τους Ιορδανούς φιλάθλους που με στήριξαν με γράμματα και μηνύματα αναφορικά με το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν και ελπίζω οι επόμενες μέρες να είναι πολύ καλύτερες και πιο όμορφες».

πηγή: jo.gitsport.net

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X