Το κοινό μυστικό

Ο Μιλόγεβιτς πιάστηκε αδιάβαστος στον τελευταίο αγώνα και μέχρι να καταλάβει τι γίνεται η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Αυτό έγινε εφικτό λόγω της συνειδητής επιλογής του Κετσπάγια να χτίσει την επιθετική ανάπτυξη του ΑΠΟΕΛ από τα άκρα με τους Εφραίμ και Γιαννιώτα να έχουν σαφείς οδηγίες να γίνονται δεύτεροι επιθετικοί, συγκλίνοντας μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Τα πανομοιότυπα γκολ έκανε την τακτική αυτή ακόμα πιο ξεκάθαρη…

Αύριο τα πράγματα δεν θα είναι πολύ διαφορετικά. Ο ΑΠΟΕΛ θα στηριχτεί εκ νέου στην τριπλέτα των Εφραίμ, Γιαννιώτα και Ντε Βινσέτι για να μπορέσει να είναι δημιουργικός στο επιθετικό κομμάτι αλλά και αποτελεσματικός.

Ο αντίπαλος θα επιχειρήσει να περιορίσει της δραστηριότητα των τριών αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί ανέφικτο. Όσο γνωστό και αν θεωρείται ότι σε αυτούς βασίζεται η επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, η ποιότητα τους κάνει το οποιοδήποτε πλάνο αναχαίτισης τους εξαιρετικά δύσκολο.

Η ομάδα μας καλείται λοιπόν να επιβάλει το ρυθμό της στο χώρο του κέντρου κάτι για το οποίο θα έχουν ουσιαστική συμβολή και οι άλλοι δυο της παρέας. Αναφερόμαστε στους Μοράις και Βινίσιους που θα πρέπει να κόψουν και να ράψουν με τρόπο όπου ο Μπεμπέ να έχει παθητικό ρόλο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!