Το μαύρο σύννεφο του ελλείμματος

Εξελίσσεται καλά η τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο προκειμένου να σωθεί η χρονιά μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος και αν η ομάδα καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση της και ο Τραμετσάνι να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ, ο στόχος του έβδομου συνεχόμενου θα γίνει πραγματικότητα.

Δυστυχώς κάτι αντίστοιχο δεν μπορεί να λεχθεί για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ αφού οι προσπάθειες που γίνονται για να μπει φρέσκο χρήμα δεν έχουν αποτέλεσμα.

Τα δεδομένα είναι κάτι περισσότερο από ανησυχητικά αφού οι εκτιμήσεις των αρμοδίων κάνουν λόγο για ένα έλλειμμα της τάξης των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Η πώληση του Σάλαϊ μείωσε κάπως την τεράστια οικονομική τρύπα αλλά τα δεδομένα είναι τέτοια που αργά ή γρήγορα θα πρέπει να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις.

Η διοίκηση Πετρίδη επιχειρεί με κάθε τρόπο να κερδίσει χρόνο προκείμενου να ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις προκειμένου να γνωρίζει περισσότερα όσον αφορά την ευρωπαϊκή προοπτική.

Η συμμετοχή σε ομίλους είναι η μόνη διέξοδος προκειμένου να μην υπάρξουν δραστικά και ακραία μέτρα όσον αφορά τις περικοπές εξόδων. Η άλλη κίνηση που θα φέρει ένα ποσό που θα βοηθήσει σε ουσιαστικό βαθμό την κατάσταση είναι η πώληση του Τάμαρι.

Ο Ιορδανός από μόνος του δεν αποτελεί σανίδα σωτηρίας αφού με τα σημερινά δεδομένα η τιμή του στο ποδοσφαιρικό παζάρι δεν υπερβαίνει τα 4-5 εκατομμύρια ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα καυτό και δύσκολο καλοκαίρι για τους αρμόδιους αφού κακές ημιλύσεις που σχετίζονται με προπληρωμές δεν αρκούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!